Landini 6550, foto van MaartenMandemaker

Landini 6550

MaartenMandemaker
Landini 6550 met Fella TS 800 zwadhark, op de achtergrond MF 6465 met Fella SM310 TL-KC maaier. allebij weer schoongemaakt, straks nog even in de olie en ze zijn weer klaar voor de winter

Reacties

ljdekker
Zo`n hark hebben wij ook alleen een ts 880
HOOIJMAN
Zekers zeer mooi allebei 5 punten 😛 😛 😛
MaartenMandemaker
Juist, een ts 880 heeft alleen wat langere tandarmen, voor de rest precies hetzelfde. bevalt hij jullie ook goed? ik vind vooral het sturen ideaal bij deze, hij volgt exact het trekkerspoor, de meeste harken sturen te veel uit.
ljdekker
Die vanons bevalt super, we hebben hem nu een half jaar en harken 58 ha bie mekaar in 8 uur, super capaciteit en hij stuurt ook mooi met
me
Ooke ik vindt mooie trekkers en machines .. ideaal voor zo klusje de landini
RooieRood
Hee maarten hebben jullie 27 mc op de trekker? al die antennes!
DESLAGERURRE
Ja een mooi antenne park erk er op is nooit verkeert
RooieRood
Nou moet je onze hullie is zien, radio bovenop, 27 mc boven op en die is ong. 1,30 m en nog een loz e antenne aan de zijkant!
MaartenMandemaker
Jazeker, in alle trekkers zit een bakkie

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES