Case International 1455 XL, foto van mickheijboer

Case International 1455 XL

mickheijboer
Filmpje van de proeftrek dailymotion.com/MickHeijboer/video/…

Reacties

HOOIJMAN
Woeste powers voor de sleep wagen mooi pluim rook eruit
NewHollanddokter
Ongelovelijk hoe die 1455'ers vast houden, prachtige machines
HOOIJMAN
Ja ofniet woest filmpje hoor en trekken dat kreng maar natuurlijk wel effies goed opgedraaid
inter-Eric
Mooi filmpje 5 punten hwb ju um iets gegeven?
HOOIJMAN
Iets???? denk wel een heel beetje
mickheijboer
Ja hij is lekker sterk heb hem vlink wat geven ja heb er nog 2 filmpjes bij gezet van de wedstrijd trek
boer
Hep je hem zelf gemaakt mick?? of van www.vollepijp.eu
mickheijboer
Deze fotos zijn gemaakt door een jongen die altijd met mij mee gaat naar trekker trek hij maakt dan fotos en filmen ging hem ook goed af vond ik.
Claaskerel
Super mooi en die touren vast houden he gewoon door gaan
timmert
Ik heb 'm ook op m'n telefoon staan, maar dan bij wedstrijdtrek
Denhollander
Jah machtig mooi en die 14's en die 12's die willen wel roken
SjoerdH
Ha mick, ziet er goed uit, baan was trouwens ook goed toen.. Zag je mij nog gaan met mn Fendt 411 en zeeuws vlaggetje xD Ik stel trouwens voor dat al je zuid-hollandse vrienden met 14- en 1255's zonder cabine wegblijven zodat wij meer kans maken in de 4.5 en 5.5 ton xD
mickheijboer
Hi Hi ja is een super baan in EttenLeur . Wij hebben in de buurt geen 1455 of 1255 zonder cabine wij ware met een 2 CASE IH 1455ers en Fendt 712 en een IH 1046 en 1246. Was wel leuk zo de vlag op jou trekker
SjoerdH
Hmm, beetje te groot eigenlijk maarja. Ja ik bedoel uit Oudehoorn, maar dat is idd niet bij jullie in de buurt. Trouwens, jullie oude 514 is verkocht he..wij waren er ook nog mee bezig, toch niet geworden.
Wou trouwes nog wel stiekem die lampjes van het dak jatten 😛
mickheijboer
Ja die 514c is nog een goede trekker alleen 12000 uur op de teller er rijd nu een 712 op zijn plaats en is omgeruild voor de 308. Wilde jullie er mee gaan ploegen er was wel voor gebeld naar ons. Je kan beter nieuwe toplampjes kopen die zijn beter en origineel zwart.
14_Power
Heeej Mick , wanneer kom je weer op msn 😛 ?
SjoerdH
12k uur zegt nix eigenlijk. Ja, maar we hebben nu een nieuwe 415 gekocht. Wouden deze alsnog er bij nemen, niet meer gedaan. ja is inderdaad beter. 308 was egt een HEEL mooi trekkertje ja!
SjoerdH
Dubbelpost.
SJB533
Ik, Trekkerrfan2130 en frank_mf hebben dit object verplaatst van Tractoren Case 1455 XL naar Tractoren Case International 1455 XL (Trekkertrekken)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES