New Holland 2305, foto van jannegie

New Holland 2305

jannegie
New holland 2305 en tm 165

Reacties

RooieRood
De secundaire ploeg 😛 oftewel de 2de ploeg
DESLAGERURRE
MOOIE foto collega ! ! ! De slager on four !!
Denhollander
Hier mogen de jonkies mee rijden 😃
DESLAGERURRE
Pas op he wij zijn het dream team !
RooieRood
Haha dat hakselen gaat mooi zoo, zowat de hele ploeg is ook compleet op tractorfan, deslagerurre op de hakselaal, fluitenberg op de bulte met de F140 en ik op die leentrekker ts 100 achterop de foto.
D-190
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto New Holland Onbekend naar New Holland meerdere
ErikJan
Foto is verplaatst van Foto New Holland hakselaar + trekker naar New Holland - 2305, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.
DESLAGERURRE
Dit waren nog eens tijden 😃
hoenhorst
Gebruiken jullie dat spul van Heemskerk nog steeds?
hoenhorst
Valt weinig te hakselen daar waar jullie staan
DESLAGERURRE
Doar woar de bult stun wel ja :lol: ... jaar ja word nog steets veel gebruikt hier in de buurt .. hoezo ?
hoenhorst
Nou de vertegenwoordiger zei dat ik dat ook moest gebruiken en heeft mij van het voorjaar een scherpe prijs neergelegd maar ik zag het nog niet zitten omdat het alleemaal extra moet doen. Menno moet er een sproeier en een vat voor opbouwen en ik vraag me af of het echt helpt zijn de kuilen daadwerkelijk beter?
DESLAGERURRE
De bult conserveerd beter dusz minder last van broei .. een paar klanten zweren er bij . en een paar vinden het te duur een gebruiken de goedkopere versie biosil ... werkt ook super ..

het vat heb je er zo op .. kregen we van heemskerk .. even een morgentje lassen en hij zat er op .. en de norsel spuit het spul tussen de invoerrollen en de vijzel van de pick up ..
hoenhorst
Zal er toch weer eens over nadenken deze winter bedankt alvast voor de info!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
9
BATTLES