Onbekend miniatuur, foto van Gavrie Willemsen

Onbekend miniatuur

+15
Gavrie Willemsen
Mijn buren van beiden tegen de 80 zijn 2 weken naar Frankrijk op verlof geweest. Ze hadden ook aan mij gedacht toen ze over een rommelmarkje liepen. Ik vind dat echt lief. Een hele poos geleden zijn ze eens bij ons binnen geweest en hebben ze mijn miniatuurverzameling gezien. Ik ben er oprecht blij mee.

Reacties

+7
stijn-de-bock
Geweldig
+8
a3vandiejen
Mooi is dat als mensen aan je denken met een cadeautje.
+3
XC 70
Daar heb ik er vroeger veel van gehad van Tonka's , zeer sterk speelgoed
+3
stijn-de-bock
@XC 70 tractorfan.nl/picture/1245966/
Ik heb er ook een paar
+6
John k
Super spul day Tonka, wij hebben die trekker ook gehad als kind. Jaren later kwam die nog eens onder het zand vandaan in de zandbak en hij was nog steeds niet weggerot
+2
Towaberg
Dat zijn de leukste cadeaus ❤️

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
36
WEERGAVES
0
BATTLES