Hürlimann XT 910.6, foto van huub

Hürlimann XT 910.6

huub
Foto van een Hurlimann H-910.6, bezig met balen halen.

Reacties

me
Mooi geladen .. maar niet wat overdreven veel spanbanden ??
huub
tractorfan.nl/picture/135634/ ik had er eentje te weinig..anders was er nog eentje over heen gekomen..
jehan
He huub waar hebben jullie deze balen gehaald
huub
Landeweerweg..in halle..
jehan
Poe wat een ende weg zeg
jehan
Wie hef die geperst ..mooie baaltjes ziet dr strak uut
huub
Leeg 25 minuten..vol 30 minuten..perceel van wassink..
huub
Wassink van de schotman..die persen goed vast ja..vorig hadden we wat nattere balen, kon de schäffer net tillen..bartje achterop stoan..
me
Oow dan valt dat halen best mee .. kan ze ook nog is zelf lossen dus ja .. ! Als ik er half uurtje mee most rijden gooide ik er alleen om de achterste een .. Doe ik ook bij de 4kante pakken maar dan moet ik de u-h over.
huub
Hürli brulde wel weer lekker..stationair door een scherpe bocht, en dan de poot d'r weer vol op..binnen 500 meter..volgas!
me
Hatsikidee dat is mooi werken dan 😄 Rechterraampje ook altijd open zkeer ? .. Ik doe het meestal met 2 wagens die iets korter zijn als we half uurtje rijden .. ! Kan de shovel ze beide lossen voordat ik met de volgende combie aan kom gebrult. Moet wel paar trapjes terug als de berg over gaan 😄 !
huub
Links..en 't dakraam open..als je afremt alvast de radio zachter zetten 😃
me
Hahahaha .. dakraam ook ideaal dan dat is heerlijk 😄 .. voorruit soms ook nog wel is en dakraam waait t niet super hard door 😉 deze wagen kan ook wel .. alleen opt land 2x zo groot als anders en 6 banden ipv 8 is wel kut.
tractorfan.nl/picture/56868/
Siebenga
Spandbanjes helpen ook nog eens niks
me
Grote zware spanbanden hou je zeker wel de boel mee bij elkaar !
fendt-412
Nee ze helpen misschien weinig maar weet je wel wat voor een boetjes je er voor kan krijgen als ze er los op liggen, iedereen weet wel dat ze er toch niet afvallen maarja
Siebenga
Me die spanbandjes hebben bijna het zelfde effect dan een goede ducktape 😛
huub
Ach ja..oom agent tevreden houden..als de balen vers van de pers zijn, en ut plastic nog een beetje kleeft moet je heel wat uithalen wil je er eentje af laten vallen..ik heb me ale eens laten vertellen dat 't 100 euro per spanband is..voor die 500 euro klim ik d'r wel ff op..
egesink
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Hurlimann H-910.6 (Balen halen) naar Tractoren Hürlimann XT 910.6 (Balen halen)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES
LOCATIE