Hürlimann XT 910.6, foto van huub

Hürlimann XT 910.6

huub
Foto van een Hurlimann H-910.6, bezig met balen halen.

Reacties

hobbyboer
Netjes voormekaar!
waarom dat bord in de fronthef? al eens een bekeuring voor uitstekende delen gehad gehad ofzo?
huub
Nee..nog niet..wordt standaard geleverd met zo'n bordje..
hobbyboer
O, nog nooit gezien. ik dacht misschien een fanatieke bromsnor daar in de buurt omdat je ook je lading netjes vast gesjort hebt.
huub
Moest er 15 km mee rijden..3 km door 't dorp..dan zet ik ze wel vast..
huub
Liever 100 keer vast zetten, dan dat me er eentje in t dorp af dondert..
hobbyboer
Daar heb je helemaal gelijk in, heel verstandig. ik doe het zelf bijna nooit en het is pas 1 keer bijna fout gegaan op een rotonde maar dat was in de winter en der lag sneeuw op een pak en daar zette ik er nog een boven op. beetje dom achteraf maar het is goed gegaan hij lag er nog half op, even terug drukken en rustig verder
huub
Tja..als ie wel valt..dr zou maar net iemand fietsen..ben je wel mooi de lul..
Ronald88
Groot gelijk
HekmanCase
Is wel een keer gebuert hier in balkbrug volgens mij of een stukkie verder een meisje dood vandaar zijn de netten op autokarren op verplicht geworden. en de kleppen op silagewagens,kippers.
casecs110
Ik zet ze nooit vast gewoon beetje erg in houden in bochten
HekmanCase
Wij ook niet maar we doen ook geen 2 hoog we hebben er intotaal iets van 80 per jaar dus ja
me
Bij ronde wat inhouden .. of voor en achter een bandje en beetje in de spiegels kijken of die al wat is verplaatst .. best 😄 !
egesink
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Hurlimann H-910.6 (Balen halen) naar Tractoren Hürlimann XT 910.6 (Balen halen)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES
LOCATIE