Case CVX 1170, foto van ErikJan

Case CVX 1170

ErikJan
Mooie Case CVX 1170 om de wagen telkens terug te trekken

Reacties

Deutz-Power
Ja stop maar met die foto's hoor, heb er al genoeg gezien, begin het nu beetje zat te worden! (mijn mening)
ErikJan
Heb nog even een paar dagen geduld Deutz-Power. Komt omdat we deze foto ook maken voor het trekkerslepteam van Noordscheschut. En zo komt het dat alle foto's van alle trekkers hier ook op komen te staan. Het is maar 1 keer in het jaar hoor!
Deutz-Power
Ow ok dus het is eigenlijk voor de lokale bevolking?
En hoe zit het trouwens met de wedstrijd, 2 weken is wel erg lang he!
ErikJan
Is meer Tinus zijn pakkie an, hij krijgt ook de mail daar over binnen. Maar ik zal hem er maar weer eens op wijzen. En je hebt gelijk met dat voor de lokale bevolking. Ik hoop dat je er begrip voor hebt. Ondanks dat het natuurlijk vervelend werkt dit zo.
Deutz-Power
Ok nou ik ben weer op de hoogte 😃
Maris
Ik, Maris en alfredo hebben dit object verplaatst van Tractoren Trekkerslep Noordscheschut (2006) Case naar Tractoren Case CVX 1170 (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
12
BATTLES