John Deere 6220, foto van hobbyboer

John Deere 6220

hobbyboer
Foto van een John Deere 6220, bezig met (vlas) balen wegbrengen. Laden met Toyota met lange lepels, 3 pallets in 1 keer.

Reacties

Siebenga
Spul weegt gelukkig niks
me
Op die klote euro's donderen ze zo gauw om 😄 !
hobbyboer
Klopt ja, je moet niet al te veel haast hebben want dan kun je stapelen.
me
Klopt .. maar als je ze wegbrengt doe je dan een beetje fourage handel of gewoon keer iemand matsen ofzo ?
me
Mag je ze wel in de regio hebben .. en lui die effe helpen lossen met iets is dan ook wel ideaal 😄 .. Goed geregeld maar dan krijg je bij de fabriek je voer ook tegen handelsprijs voor de koeien? .. althans dat was fabriek waar ik stage liep wel het geval geloof ik.
Siebenga
Niet alles hoeft op deze site ME 😉
me
Halloww is nieusgierigheid .. Praat niet over prijzen toch ? .. En als iemadn niet wil zeggen moet die dat zelf weten ? ..
Siebenga
Ik val je niet aan hoor, vind het persoonlijk niet echt relevante informatie voor een site die heel nederland kan lezen
me
Okeej zit ook wel weer wat in ..!
Ja strooisel prijzen zijn tegenwoordig hoog .. Palletje krullen of zaagzel wordt de glimlach ook steeds kleiner 😄 .. Net zoals het stro om aan te schaffen dit jaar.
MaartenMandemaker
Oh ik kan er wel om lachen, tenminste de stroprijzen
MaartenMandemaker
Dat was geen donder waar dus
Siebenga
Wij zijn niks voor niks ineens een beetje akkerbouwers 😃 😃 Staat ook een paar hectaretjes graan 😃
me
Ja om te verkopen aankoop moesten we nog ton of 4 doen dit jaar dus viel in principe wel mee. Tarwe hier komt al boven de quad uit. Niet meer strooien ofzo want anders waait t om ..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
12
BATTLES