Case IH Puma 125, foto van Arjan_B

Case IH Puma 125

Arjan_B
Case Puma 125 voorzien van RTK-GPS met 10 uur op de klok, deze foto is van het voorjaar genomen tijdens het aardappel poten in Noord Groningen. (pootaardappels)
In de fronthef zit een lely kopeg en achterin hangt een Struik rijenfrees. Op de frees zitten 2 tankjes zodat we verschillende middelen kunnen spuiten tegen rizocthonia (soort spikkel op de aardappel) en tegen luizen.

Poten doen we in een andere werkgang met een maxxum 5150 en structural pootmachine.

Groeten Arjan Bos

Reacties

dirkisboertje
Super mooie trekker
HaraldCASE-IHfan
Dat kuj wel zeggen jah
staaf
Die ziet er niet verkeerd uit nee.
SJB533
Ik, SJB533 en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Puma naar Tractoren Case IH Puma 125 (Ploegen / Eggen)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
17
BATTLES