Guldner G30S, foto van appie92

Guldner G30S

appie92
Foto van een Guldner G30S, bezig met poseren.
Als je hem wil kopen: bel 0648829022

Reacties

bluecrow
Wat zijn da voor achterbande?? die koop k denk k liever dan heel de trekker
unimog_kevin
Nou ik koop heel de trekker als ik hem koop trouwens wij hebben al genoeg
appie92
De motor en alles is nog goed, achterbanden r34 dacht ik, maar bel het nummer maar, het is niet mijn trekker, maar die van een oom waar ik veel kom, en die vroeg of ik ff wou peilen of er liefhebbers voor dit soort trekkers zijn, hij word verkocht zoals hij er staat, de originele bandjes hebben we ook nog;) voor en achter;)
international533
Ik heb wel intresse, maar ligt der ook aan wat de prijs is, en waar je ergens woont.
bluecrow
Maar die krijg je wel verkocht hoor... maar als t nou michelin 540/r34 is met ongeveer 2 cm profiel en mooi recht dan wil ik die achterbande wel kope voor n schappelijk prijsie
appie92
Hij staat in onnen, das vlak bij groningen;). je moet voor een prijs maar even bellen, dat weet ik allemaal niet. je kunt hem zo meenemen;) we hebben een nieuwe nodig, we hadden altijd getrokken schudder, maar die hebben we niet meer, en deze trekker kan de schudder niet tillen, dus zijn we opzoek naar een iets zwaardere;)
international533
Als hij vlak bij gronigen staan, heb ik al geen intresse meer, is iets te ver weg vanaf hier 😛
appie92
Haha ja, das wel weer jammer, dan gaat ie aan je neus voorbij, je kunt mishn wat regelen met em, maar dat weet ik niet,
appie92
Maare ik ga dr weer van tussen, dus voor meer informatie bel vandaag nog, of morgen naar 0648829022, dan krijg je de eigenaar zelf, die weet meer als ik;)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES