BLOOPERS Pech, foto van Loonwerker_Erwin

BLOOPERS Pech

Loonwerker_Erwin
T is ook altijd wat

Reacties

fendt-412
Kan toch ook wel met de vork op de grond drukken ofniet?
bandje lek?
Loonwerker_Erwin
Heb geen flauw idee wat er aan de hand was, is al meer dan een jaar geleden.....
maar kwam nog wat foto's op de computer tegen van me broertje dus ik dacht ik zet die er ook effe op 😛
Fendt614LS
Ken je eigenlijk wel wat zien door die tralies??
Loonwerker_Erwin
Ja het zicht is heel goed
je merkt amper dat er trailies zitten
eddie
Ja klopt fendt - 412 , gewoon de pallet vorken naar beneden doen til die zich zelf zo op 😃 krik is nergens voor nodig lijkt mij
HekmanCase
Als je de vorken op de grond hebt is meer dan genoeg idd
Romke
Denk nu ff naa 😉 dit is toch veel gemakkelijker, nu kun je hem makkelijker alleen op de goeie hoogte zetten zodat je de band er gemakkelijker om krijgt, en bij sommige verrijkers is het zo dat als je hem uit doet dat ze dan heel langzaam druk verliezen dus dan zakt ie weer, maar ik weet niet of dat ook zo is bij deze hoor
Loonwerker_Erwin
Was iets met hydropomp dacht ik
TurnMeLoose
Lekker lijp als je hem met de vorken omhoog duwt en er zou ineens druk verlies zijn of iets dergelijks... 😉 kun je het beter zo doen heb je tenminste zekerheid..
HekmanCase
In een krik kan ook druk verlies komen 😃
Siebenga
Ik, Siebenga en john633 hebben dit object verplaatst van Grondverzetters Merlo 20.6 (Poseren) naar Grondverzetters BLOOPERS Pech (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES