Ford TW 20, foto van jd_lover

Ford TW 20

jd_lover
Foto van een Ford TW 20, bezig met trekkertrekken.
trekkertrek bassevelde 2de run

Reacties

Schluterfan
Ik was er ook die dag, ik heb denk ik zelfs even naast jou gestaan, toen die Steyr 6190CVT trok met reclame op van Luc Van Parys, moest enkele foto's maken van die trekker omdat een kennis van me er mee reed,khad een rode jas aan.
jd_lover
Eum kan zijn hoor 😛
kweet niet echt meer van die steyr
was wel mooi hé die dag jmr van die paar regenbui'tjes mja das het weer é
Schluterfan
Ja, is altijd mooi daar. Ik was er al van de eerste editie erbij, dat was 2 jaar geleden, en het was een schot in de roos. Vorig jaar waren ern 75 trekkers, nu al 110, wat zal het volgend jaar dan zijn! Zeer goed georganiseerd ook altijd, en je loopt er ook altijd wat bekent volk tegen ok
Cormickman
Kiek aan, sky high de baan uit mooi man

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
5
BATTLES