Deutz-Fahr Agrotron 85, foto van huub

Deutz-Fahr Agrotron 85

huub
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85, bezig met bemesten.

Reacties

nico_deutz
Prachtig trekkertje!!
huub
Joa..rijdt wel lekker..
fendtjuh
Mooi ding idd, beste tank erachter 😉

Maar hebben jullie deze net pas ofzo?
Je had toch eerst altijd een Hurliman en een Lamborgini?
huub
Dit is op stage..voor dat wij zo'n speelgoedtrekker kopen moet er wel heel gebeuren..allemaal plastic..blije kleurtjes..
mcfjohan
Gewoon een vissekom dat ist pruttel...
huub
Dan steik op de partij v/d dieren..die wollen vissekommen verboojen maken..
huub
Stem ik..
mcfjohan
Haha en ik ook... hier ook in de buurt bij boer geholpen met mk3 135 wat een kut ding.. dan dit dan dat.. man man man stomme magnotron
huub
Dit is nog veel erger..ding is niet voor uit te schoppen...geen powershift achteruit (dat is nog wel het ergst van allemaal) verschil tussen de versnellingen te groot.. te weinig hefweg..
huub
Airco die het bij 25 graden al niet meer koel kan houden (hoe moet dat als het 35 graden is?) voorruit gaat niet ver genoeg los (tegen de ruitenwisser motor aan kijken is niet echt fijn..)
me
GOed geregeld haahahahaha 😃 ! .. Hoe groot is die tank dan ?
me
Ik lees t al .. 10 kub aardig gek voor 85 pk .. mar zoiets valt vaak niets tegen .. ik dacht dat wij met 10 kubs huurtank ook niet van de plek zouden komen maar ook dat viel alles mee !
Siebenga
Inderdaad die kleuren van deuts is wel het ergst 😛 haha net al dat we ze niet serieus mogen nemen
huub
Alleen op de weg heeft ie het zwaar..wel een een kilometertje nodig om hem aan de 44 te krijgen..
me
Ach of je nou 30 of 40 rijdt verschilt ook niet zo bar veel in tijd .. En alst gaat waarom niet he ? . .zo doe je toch meer dan met een 8 kuber .. Stuiteren op de wge ?
huub
Bij 37-38 km/h..als je daar boven komt is 't over..als die tank begint te springen is de trekker wel erg licht..zou een 6-cilinder niet misstaan..@ siebenga..over die kleuren..volgens mij hebben ze bij deutz een jochie van 5 op de ontwerp afdeling zitten..die hebben ze een paar kleurpotloden gegeven en hij mag de cabine tekenen :D:D

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES