Duport Tank, foto van ljdekker

Duport Tank

ljdekker
Een foto van onze oude giertank, vond ik nog op de computer

Reacties

me
Opzich nog wel een net tankje .. De 8.5 kuber ter vervanging ervan is toch wel wat mooier 😄 ! Maar had zat 10 gekunt bij die trekkers van jullie 😃 !
ljdekker
Ja, maar een 10 kuubs tank kost forst meer als een 8.5 en hebben hier geen tijd om alles zelf te doen
me
Hmm dat is wel waar .. die zijn nog wat meer in trek .. wel mooie tank .. maar je hebt geen tijd om alles zelf te doen .. maar kopen wel een luxe complete tank met zodebemester bouwlandbemester en een ploeg ?
ljdekker
Bouwland hebben we bijna allemaal zelf gedaan, op 5 bunder na, en das alleen maar makkelijk al die luxe op een tank, kwil die zuigarm niet meer missen en ploegen hebben we altijd al zelf gedaan
ljdekker
@ me die valmet heeft hier ook voor gelopen hoor en de deutz ook wel
me
Okeej dan kan ik met dat ploegen wel begrijpen .. maar dan zou ik iig op een ding doelen .. zoals alle zode zelf doen ... en het bouwland dan compleet uitbesteden .. scheeld weer een machine in de aanshaf... Tevens heb ik liever wat minder complete tank dan .. Zoiets zoals ford 8630 .. met volgordeventielen kan er geen storing ofzo komen .. maarja wel donders mooie tank 😄!
ljdekker
Ik niet, hebben alle land bij huis liggen dus een grotere tank voegt dan minder toe en die veenhuis past ons gewoon goed
me
Hmm okeej dat kan ook .. het wel mooie bande nen knikdissel enzv .. maar als ik het vermogen er voor het en de grond die het kan hebben .. Dan heb ik liever kubje of wat meer .. maar 2e hands is dat moeilijk te vinden .. Vondt de huurtank de we hadden ook wel ideaal 😄 !
ljdekker
En als ze er 1e hands zijn kun je de knip lostrekken
me
Jup .. dan ben je aardig de sjaak bij een nieuwe .. maar als je dan toch al een met wielkasten hebt is het verschil ook weer niet zo groot zeker niet in verhouding .. tevens liggen de 10 kubers in de toekomst ook nog goed in de markt.
patrickkwast
Wat is dit dan laurens 7.6 ? ofzo iets?
ljdekker
7

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
12
BATTLES