Massey Ferguson 6460, foto van MaartenMandemaker

Massey Ferguson 6460

MaartenMandemaker
Taaruppe 😄

Reacties

me
Bar wat een mooi spul jo 😄 .. raapt die wagen bietje op ? .. hiero waren ze aant rapen geweest met een schuitenmaker 2000 .. en half 12 kwamen er nog 2 taarups bij .. het perceel dat ze met zijn 3e zijn gaan doen leek nergens op .. of dat komt omdat ze haast hadden.
MaartenMandemaker
Ja raapt harststikke schoon op, niks op aan te merken. ook met 16 km/u
me
Dat is super geregeld .. kan ook aan de wiersen hebben geregeld .. ze hadden bij een een 309ci voorlopen .. Ging bar best zei die .. die 2000 vroeg wel wat vermogen .. een 512 ging niet harder dan 12 km/h 😃 !
me
Oownee niet harder dan 8 km/h .. maar het was toch merendeels transport .. dus 5 minuten langer laden maakte niets uit 😄 !
MaartenMandemaker
Die fendt krijg je er ook wel krom voor haha, maar zo'n ci is 110 pk geloof ik dus kan best. 2000 is een heel andere wagen.
me
2000 stond een 818 voor .. bij de eerste vracht hingen de buien in de lucht ( was verkocht gras ) Toen die net een wiers had ging die trekker al kapot .. rijdt er keertje een fendt is die stuk .. Sjonge jonge 😄 .. Kon geen kant meer op .. wachten op de andere trekker voorop opgebeurt teon iets verreden en de andere voor de wagen gezet .. later is die 818 trekekr afgevoert 😃
jantje
Dat vind ik niet gek, er ligt bijna niks 😉 mooie wagen btw, ik heb vandaag ook nog 10 bunder met een kverneland 465 gereden want met de veenhuis kan ik de werf niet uit bij die boer. 😞
me
470 vindt ik mooier om te zien .. zal wel wat meer kosten ook .. Mooier tandemstel eronder met groffere banden .. Bij van de perk leveren ze ook nog nieuw .. strakke wagentjes .. die 470's is ook vanaf 100 pk .. zal wel alleen ander onderstel zijn.
MaartenMandemaker
Ja een 470 heeft grotere banden. deze heeft er 8 dus loopt ook mooi zo. dit zwil is niet dik idd. is in het midden van de akker waar de hark niet meer z'n volledige breedte mee pakt
me
Ach boeie .. blijft mooi spul .. ooit zelf inkuilen lijkt t me wel zo ding op de kop te tikken .. eerst maar is paar andere dingen regelen 😄 .. en nu wordt t nog geperst dus ja.
ljdekker
Hoe werkt die melassetank? is dat ding aangedreven of loopt het er zo uit?
arnaud
Woeste foto Maarten, echt mooi 😉
MaartenMandemaker
Dank je Arnoud 😄

Ja loopt er zo uit, kan met een electromotor vanuit de cabine de kranen open en dicht zetten. word de kuil lekker smakelijk van
me
Goed geregeld alwee met de de electro motoren enzv 😄 .. Maar als het warmer is loop t makkelijker dus tis wel beetje natte vinger werk ?
Tis idd een super groffe foto 😄 .. Maar hoe zit dat nou .. dacht dat jij altijd liever de 6 pitter had .. maar die zien we niet zo vaak meer op de foto 😄 !
MaartenMandemaker
Ja beetje natte vingerwerk idd 😄 komt ook niet op een liter meer of minder aan.

Hehe k heb de laatste dagen aardig meer op de 6 cilinder gezeten dan op deze 😄
me
Hmm okeej .. ach ik vindt deze wel monsters uitzien zo .. die kap moes ik als ik zo zag aan wennen .. maar is eigenlijk mooier afgewerkt dan de oudere 😄 !
MaartenMandemaker
Ja klopt ik vind hem nu ook mooier als de vorige eigenlijk. veel stoerder
Prachtig
110-90pwrr
Mooi plaatje en spul zuuplap 😉
MaartenMandemaker
Hehe danku drankorgel. bej weer nuchter 😃
110-90pwrr
Jah ongeveer 😄 vakbond voor de lever wil bijna acties gaan voeren 😃
MaartenMandemaker
Oh hebben ze een hekel an overwerken 😃
110-90pwrr
Yup dit was niet meer cao waardig zei die... 😛
gerbenkool
Mooie kleurencombinatie, prachtig:P
MaartenMandemaker
Hehe dank je. fijne combi zo.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
25
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES