Werklust WG 18, foto van fendt-412

Werklust WG 18

fendt-412
Foto van een Werklust WG 18, bezig met poseren naast de kuil

Reacties

fendt-412
Wel mooie kuil geworden d8 ik 😛
eddie
Ja cker, gooi je er nog banden op, ?
fendt-412
Niet meer als er nu op ligt, aan de zijkanten hangen we er een paar aan en een paar er op zodat er geen wind onder kan komen, voorop nog een klein stuk afdekzijl en dan is het klaar, wij gaan niet de hele kuil volgooien, veelste veel werk.
eddie
Ow oke, doen wij altijd wel, maar wij hebben ook sleufsilos
fendt-412
Wij gooiden er altijd wel veel banden op, maar vonden we te veel werk en minder kon ook wel, dit afdekzijl waait er niet af, als je er maar voor zorgt dat er geen wind onder kan komen waar er bijvoorbeeld 2 naastelkaar liggen, dan zijn ze zo weg.
waaijer
Pikken vogels enzo dat plastic vooraan niet kapot?
fendt-412
Jawel, is nog een half afdekzijl opgekomen, een andere kuil is net losgemaakt dus toen die voorste hier op gedaan.
me
Zo doen wij dat ook altijd .. als de kuil goed luchtdicht zit afgesloten de banden de kuil op de plek houden en de zandslurven voor zorgen adt er geen wind onder komt gaat dat super bij de mais .. langs de wanden doen we ook geen plastic ..
fendt-412
Wij doen wel langs de wanden plastic, aan 1kant zit er geen zand langs de wand dus die is niet luchtdicht, op de mais doen we meestal wel wat meerbanden omdat die bult niet zo hoog is en dan komt de wind er makkelijker onder, om de kuil af te sluiten hebben we een dikke ijzeren balk op de kuil liggen, kunnen we mooi met de shovel steeds verderop leggen, werkt wel mooi 😛

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
11
BATTLES