Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145, foto van jantje

Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145

jantje
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145, bezig met poseren.

Reacties

jantje
Met daarachter een NH BB 950A
deutzgek
Mooi span zo samen. van de week veel geperst ?
jantje
Afgelopen zondag heeft hij 1 middagje geperst, daarna niet meer. de rondebalenpers daarintegen heeft elke dag geperst. afgelopen vrijdag hebben we gekuildt, dinsdag gaat het pas echt los bij ons, alle boeren hebben nog niet echt haast want het blijft toch voorlopig goed weer.
jantje
Eh ik bedoel afgelopen woensdag en niet zondag 😉
massey-ferguson
Jaa zit wel overal mooi gras op maar net niet genoeg...donderdag even na belgie geweest onderweg toen we terug gingen vrijdag waren er veel aant maaien maar opzich zit het er nog niet dik in op zomige pleken..licht ook aan de grond natuulk..hopen dat wij dinsdag gaan maaien bun nog vrij 😛
jantje
Bij ons hebben er ook al veel gemaaidt, beetje dom vind ik dat, als ze even tot gister of vandaag hadden gewacht hadden ze veel meer gras gehad. maarja je kent het he, zodra de buurman gaat maaien gaat gelijk heel de polder maaien.
deutzgek
Wij zijn vorige week maandag begonnen met maaien en dinsdag het eerste gekuilt en voor de rest doen we niks ander meer dan maaien en kuilen en misschien deze week wat persen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES