International 1255, foto van MartijndenBoer

International 1255

MartijndenBoer
Onze nieuwe aanwinst . Een franse 1255 , vandaar de smalle spatborden . Net op de B-E dieplader gezet in duitsland . Staat nu in de schuur om opgeknapt te worden .

Reacties

janc
Ook al een antiekje is ook aan een opknapbeurt toe
inter-Eric
Mag ik vragen wat je er voor hebt betaald?
HOOIJMAN
Joah moar wel duitse achterspatborde erop zette??
MartijndenBoer
Deze trekker blijft zo met smalle spatborden . Bij deze zit er een gat in de motor maar we hebben nog 2 blokken staan dus dat komt helemaal goed . Deze trekker was netjes geprijsd voor hobby . Allemaal duur zat die dingen .
inter-Eric
Oo blijft mooi ant hobyen zo en als de prijs me zit
CASE1455xl
Die kan wel wat hulp gebruiken ja
Cormickman
Hier kan je wel heel iets moois van maken
johndeere6910
Heb je al weer wat meer foto's van dit ding??
MartijndenBoer
Nog niet . we hebben er wel al een andere motor in gelepeld dus hij rijdt wel . Hebben een extra cabine , motorkap en zijschilden . We zijn bezig om te verhuizen , eerst verhuizen en een nieuwe loods bouwen dan kan die helemaal uit elkaar en opknappen .
Sanderford
Is dit die waar jullie pa tegenwoordig tt mee rijd?
MartijndenBoer
Dat klopt ja die rijdt er nu trekkertrek mee . Is een cabrio op het moment.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
10
BATTLES