Fendt 916, foto van Mengeledriver

Fendt 916

Mengeledriver
Foto van een Fendt 916 TMS, bezig met gras inkuilen.
Met een Veenhuis combi 2200.

Reacties

OttoVario
Wat is er met die verlichting gebeurd?
valtradriver
Mooie combi,is het waar dat er een Mengele invoer op deze opraapwagens zit?
Jeroen1988
Ja dat klopt
hermanjohndeere
Beetje kleine achterbandjes vergeleken met de voorbanden 😃
RIK89
De verlichting moeten nog stad lichtjes in komen net zo als bij de 716 zie foto's mengeledriver banden komen nog van de 816 af en zijn nog niet glad en zo wil het ook goed
Mengeledriver
De dubbeldoel wagens van een jaar of 7/6 terug hadden een Mengele invoer, die werdt in Veenhuis kleur gespoten. Later kocht Veenhuis dezelfde invoer van een Duitse fabriek met wat kleine aanpassingen zoals de veerbeveiligingen van de messen. Mengle spande weer een rechtzaak aan ivm de patenten. Hoe dat afgelopen is weet ik niet, maar Veenhuis heeft de invoer een keer of 4 verzwaard en bouwt ze nog steeds op de basis van de Mengele, duidelijk herkenbaar tot aan de vorm van de schermkappen! Disse, haakse kast, tandwielbak, messenbalk en pick-up zijn verzwaard. De achterbanden komen van onze 824, ze zijn nog niet op..... Een jaar of 8 geleden waren er nog niet van die grote banden leverbaar voor een 800/900. Nu wel, maar eerst deze opslijten.
Jeroen1988
Mooie wagen hebben jullie mengeledriver...stond van de week de 716 er ook voor of was dat een combi 1800?
Mengeledriver
716 staat er wel eens voor ja, maar meestal de 916, die is wat zwaarder in de neus.
Mengeledriver
Ja Rik, het werkt!
RIK89
Zekers
Mengeledriver
Doe je de 308 nog eff?
RIK89
Kan nog wel ff hé
Mengeledriver
Zet de 612 terug.
daan knol
Dikke Combi!
Mengeledriver
Hij heeft nog mooiere achterbandjes, op de foto staan nog de 32 inch wielen, nu zit er 38 inch onder, 900 breed. (90 cm)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
3
BATTLES
LOCATIE