Slootsmid Giertank, foto van fendt-412

Slootsmid Giertank

fendt-412
Foto van een slootsmid giertank.

Reacties

Koe
Wil je er ook nog wat naar mij sturen?
fendt-412
Ja, komt eraan, was eem druk met kuilen gister en eergister dus nog geen tijd voor gehad 😛
fendt-412
En graag eem verplaatsen naar 'slootsmid giertank'
Koe
Oké bedankt!
fendt-412
Kheb ze gemaild, tpaste niet in 1mail dus dan maar in 2 😛
ford8630power
En die slang beur je er steeds met 2 man aan? 😃 zwoare krengen
fendt-412
Idd, die slangen zijn echt lomp, vooral als ze bol gaan staan, moet je er weer op gaan zitten en al die zooi 😛 maar die put is maar 1,5 meter diep 😉
fendt-412
We hebben wel een verloopstuk voor 6duims slangen maar ik denk dat dit wa sneller gaat
me
Dunne mest maakt t niets uit alst goed is 😄 .. ziet er goed uit zo .. zie je de banden van de tank ook is goed .. Donders goed geregeld 😄 !
waaijer
Ik, fendt-412 en FordLandini hebben dit object verplaatst van Machines Onbekend Onbekend (Bemesten) naar Machines Slootsmid Giertank (Bemesten)
fendt-412
Ja dit zijn echt goede tanken, bevalt ons ook zeer goed, die bemester ook, legt de mest mooi onder het gras en op de grond, banden ook mooi groot en sporen ook haast niet als het nat is

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
14
BATTLES