Fendt 309 Vario, foto van fendt-412

Fendt 309 Vario

fendt-412
Foto van een Fendt 309 Vario bezig met gras op de kuil brengen.

Reacties

waaijer
Aardig hoge kuil nog !
fendt-412
Lijkt hoger dan het is 😛 2,5 meter ofzo denk ik, alleen op den duur kan je niet hoger omdat je het midden niet meer aan kan rijden, maar als we toch ruimte genoeg voor kuilen hebben kan je ze beter ook wat kleiner houden, is voersnelheid weer wat hoger dus ook weer minder broei enzo, ook omdat we meestal van 2of 3 kuilen voeren.
fendt-412
Hij is nog een stukje hoger geworden 😛
tractorfan.nl/picture/127295/
echt mooi, met de trekker stapelen en af en teo dan met de shovel flink aanstampen, gras was mooi zwaar dus kon mooi hoog, tkon der ook maar net in/op 😛

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES