Fendt 310, foto van fendtjuh

Fendt 310

fendtjuh
De leen 310 aan het cultiveren!

rookt alleen jmmr genoeg bijna niet 😞

Reacties

me
Trekker ziet er zo wel gaaf uit .. Mooie banden zitten er rondtom op !
fendtjuh
Ja, uiterlijk is ook nog redelijk goed van afstand, lak enzo, zitten idd mooie banden onder 😉

Michelin Agribib's! alle 4!
me
Dat zijn niet alleen mooie banden maar ook fijne 😛 !
fendtjuh
Haha, ze waren alleen wat te zacht opgepompt, op de weg stuiterde die erg en als je een btje hard door de bochen ging ging dat niet echt lekker 😞 maar verder idd fijne banden 😛 maarja, met voetgas ging hij 38 en stuiterde hij nogal, met handgas 43 en was het stuiteren over, maar met handgas de weg op vind ik niet echt lkkr veilig, als je plotseling moet remmen ofzo, dus dan maar stuiteren 😛
me
Ja onze trekker stuiterd ook wat op de 40 .. en op de 44 (volgas op de teller ) niet meer ..
fendtjuh
Oke, haha, idd 43 ging ie met bijna 2500 toeren 😉
me
Hahahaha okeej 😄 .. onze loopt geloof ik ook 2400 toerne ofzo . .Miss net wat meer zal ik is in de gaten houden .. Volgens zo bordt loopt die 48 ofzo .. Maar die geven vaak ne zoals auto's km of 5 meer .. dus de teller klopt aradig .. het is gewoon volgas de 40 voorbij 😉 !
huub
@ fendtjuh, bij de meeste trekkers kun je dat bij de br.stofpomp verstellen, kun je hem op 't pedaal ook 43 laten lopen..
me
Op de deutz lag het voetpedaal bij ons al op de grond .. opt handgas liep die ook tegen de 50 volgende de borden .. wel fijn als er wat gang inzit maar 4 km/h ofzo maakt niet veel verschil in tijd.
fendtjuh
Nee, lijkt meer maar is eigenlijk niks..

@huub, jep, maar de 310 leenden we, dus ga ik daar niet aan prutsen, onze eigen is het idd wel gelijk !

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES