Fiat 715 5L, foto van guy

Fiat 715 5L

guy
Foto van een Fiat Someca 715 5L met een luchtgekoelde OM motor, van dit type zijn er slechts 6 gebouwd omwille van de luchtgekoelde OM motor, zeer zeldzaam

Reacties

Schluterfan
Aaah de Guy, twas just, twas vandaag die Fiatdag in Oostrozebeke, wou eigenlijk wel eens geweest zijn, maar was het zelfs vergeten dat dat vandaag was, nogal druk gehad de laatste weken en het is uit mijn gedachten gegaan. Schonen foto!
guy
Zo'n 30 fiats en someca's waren er, kdacht dat er meer gingen zijn, alles tope met andere merken waren er rond 150 denk ik
Schluterfan
Den helft alene als was van Van Daele zekers?
guy
Jaat, 1/3 was ongeveer van Vandaele, alhoewel ze er ook niet allemaal waren
international533
Ik, guy en egesink hebben dit object verplaatst van Tractors Fiat Onbekend (Poseren) naar Tractors Fiat 715 5L (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
28
BATTLES