Renault Meerdere, foto van hobbyboer

Renault Meerdere

hobbyboer
Foto van een Oldtimers Meerdere, bezig met poseren.
Ze stonden weer eens in de weg in de schuur dus maar ff naar buiten

Reacties

hobby-farmer
Kijk , maar dat ziet er mooi uit, ja oldtimers:ze zijn van voor 1982.dus oude dan 25 jaar! zie er nog goed uit voor de leeftijd.
Renaultman
Die renaults zagen er hip uit voor hun tijd.
nico_deutz
Welke types zijn dit?
1046
Denk van 651 ofzo
Renaultman
Zeker een 651 die rechtse en die linkse is een 85-34TX of zoiets waarschijnlijk.
1046
Tx bestond toen nog nie
hobbyboer
Is idd een 651 en de ander een 981-4. de een van '77 en de ander van '80. de eerste TXen zijn volgens mij van 1982, want de onze was van dat bouwjaar en dat was een van de eersten geloof ik
hobby-farmer
nee volgens mij is dit een 981.4 S en een 651 S
hobby-farmer
Had ik dat toch goed gezien!!! ha ha ha
Renaultman
Oh wat ben jij toch intilligent hbby-farmer, wat heeft hij juist gezegd denk je?
hobby-farmer
Ja renaultman hij was mij net voor, we waren tegelijk aan het typen. en renaultman hoe zo intilligent! jij als renault kenner een TX!!!!!!! de tx serrie werd pas naar 1982 gemaakt.
pekelderboer
Fout hobby-farmer er moet geen ''s'' achter dat kwam pas in 1980 alleen bij de type 751 voor en eind 1981 werder ze allemaal zo uitgevoert
hobbyboer
Wat is er anders aan een "s" dan?
pekelderboer
S staat voor snelgang ook al beweren de meeste dat het ergens anders mee nodig heeft maar het is gewoon een vergrote 4de versnelling waardoor die geen 25 loop maar rond de 38 km/h
pekelderboer
En overigens heeft die 981 ook al dingen van de s er op zitten , andere ruiten openers en geen frame om de achterruit heen . en modernere plasticen achterlampen .
Maris
Ik, Maris en fendtinterfan hebben dit object verplaatst van Tractoren Oldtimers Meerdere (Poseren) naar Tractoren Renault Meerdere (Poseren)
Valtra n141
Ik, Maris en fendtinterfan hebben dit object verplaatst van Tractoren Renault Meerdere (Poseren) naar Tractoren Renault Meerdere (Poseren)
pekelderboer
Waarom is die nau 2 keer verplaatst dan??
pino
Dus dan heeft hobbyfarmer wel gelijk want deze heeft geen ijzeren frame om het raam heen en nieuwere raam openers 😉
pekelderboer
Ze kregen alle optie's al voor dat ze andere kleuren en types kregen alhoewel op onze 751 wel een zwarte sticker met witteletters een s aangeeft.

maar deze is dus waarschijnlijk begin 1980. eind 1980 begin 1981 werden ze geel
pino
Hij heeft ook nieuw soort achterlichten 😉 ach ja wat maakt ut uit he zijn wel donders mooi trekkers 😃
pekelderboer
Onze renault ook. ik vin het maar een raadsel achtige boel rond die tijd , ik heb overigens ook nog noooooit zoon 751 4 s gezien zoals wij hebben . . .
pino
Ik wel als die van jullie 1 keer in frankrijk had 4597 uur joh donders mooie treker was dat 😃

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
23
PUNTEN
0
WEERGAVES
5
BATTLES