John Deere 6210, foto van ralphhonda

John Deere 6210

ralphhonda
Afgelopen week 4 werklampen van een Premium in het dak gebouwd & ff 4 toplampjes gemonteerd op me overgespoten dak 😛 zou nu toch nie meer in één opslag zeggen dat et een SE is 😉

Reacties

me
Mooi die ingebouwde lampen .. heb je netjes gedan !
ralphhonda
Wist gwoon dat jij zou reageren 😉 haha! 😄 Thanx! wel ff een gepiel hoor, je zit wel in je dak te zagen en te boren, dusj ken je beter niet verkloten 😛 maa kben dr zelf helemaal enthousiast over, is echt veel mooier zo!
me
Neej maar serieus .. netjes gedaan zo int se dakje .. want dat zie je niemand doen .. had daarom zoiezo interesse bij toen je zei dat je ze erin ging zetten 😉 !
Siebenga
Lampjes op stadlicht?
me
Bovenin in de cabinerandt .. dat hebben de premiums van jd standaard .. maar dit is een se .. Dus die heeft die er *effe* opgezet 😃 !
ralphhonda
Jep toplampjes over het stadslicht gedaan, net als de verstralers die boven mn stads/knipperlicht zitten, diej hebben dr ook een klein lichtje in zitten... volop mooi is dat! 😛 njaa is wel ff een klusje, mjaa vind wel leuk om em zo btje te "pimpen" 😉
me
Bij ons zitten 4 werpers bovenin ook .. Tevens de lampen op de knipperlichten met daar een klein lampje in ( als stadslicht ook ) .. GEweldig gezicht is dat als die heel vaag aanstaan bij de schemering 😄 ! .. Toplampjes heb ik niet ... Laatst wel effe 2x 170 watt 3 weg speakers in de trekker gezet. En Radio doet t frontje soms ook vaag dus moet effe keer een andere mooie poineer kijken 😄 !
JD6110
Wat mag dat wel niet kosten effe die lampen in het dak maken maar staat wel mooi ziet er goed uit
DESLAGERURRE
Da heb ie donders mooi gemaakt 😉 top
ralphhonda
Jaa jij heb volgens mijn dezelfde verstralers als mij boven je knipperlichten zitten, stijlvol 😉 Toemaar dikke muziek installatie dr in 😛 doe maar ruig!
njaa koste iets van 250 euro ex. aan onderdelen... mjaa dan heb je ook wel wat 😄
me
Dan heb je ook wat 😄 .. ! ja idd uiteraard ruige radio intallatie .. bakkie zat er ook al in alleen die het geloof ik niet zo goeie antenne ofzo .. wil je die vervangen mag het hele dak eraf .. zie ik niet echt zitten. Binnekort moet ik als ik keertje tijd heb hem is gaan polijsten .. hebben zo'n polijst machine .. Eens in de zoveel tijd hou je hem wel netjes mee.
hobbyboer
Zo zo, ziet er netjes uit!! heb je die hoeklampjes naast de koplampen er ook zelf ingezet? die zitten normaal toch niet op een se?
ralphhonda
Anders moet je ff een aarde draad trekken naar de antenne van je bak, dan doet iej et een met1 een stuk beter! heb et afgelopen ook ff gdaan bij de 514 van me werk, werkt best! 😄 diej hoeklampen in me gril zijn ook nie standaar idd, maa diej heb k dr al een jaar terug ingezet
staaf
Toppertje Ralph, heb je netjes gedaan, ziet er spatzuiver uit 😃 Echt een stoer trekkertje nu!!
me
Oowja in de grill ook natuurlijk .. nu ist van buiten zowat premium .. achterspatborden en je heflatten envz meoten vaak nog haken aan enzv 😛 ..
aarde draad ? .. je bedoelt dat die je hele trekkerframe als antenne neemt 😃 ?
ford8630power
Nu nog een premium uitlaat 😉
hobbyboer
Ik zou eerst een fatsoenlijke richtingaanwijzer aan het stuur der in zetten. de hendel die hier standaard op het dashboard zit vin ik zo onhandig
me
Wels in een se gezeten ... maar nooit mee gewerkt .. heb geen flauw idee 😄 !
hobbyboer
Ik wel eens een dagje op een 6310 se getoerd was wel lekker fel met lege wagen, want weegt leeg ook zeker een halve ton minder of misschien nog meer, weet ik niet meer
hobbyboer
Se heeft ook lichtere achterbrug als een premium
ralphhonda
Achterbrug is etzelfde, heb ook gwoon vanghaken... een verschil is bijvoorbeeld een ouder type hydropomp in de achterbrug... & diej uitlaat laat k mooi zitten zo, diej premium pijpen rammelen als de ziekte! @ me: het is belangrijk dat iej goed aarde maakt, anders dat iej et echt minder goed
me
Okeej weet ik dat ook weer van die antenne 😄 . .effe zien .. kan wel lullen met andere maar zo iets aparts heb ik niet met t bakje..
Die haken enzv zijn dan bij de aanschaf al geregeld 😉 .. En dat de uitlaten bij de premium wels wat willen rammelen hadden wij ook .. Keer goed vastgelast en bij gespoten en niet zovee llast meer van eigenlijk 😄 .. !
MaartenMandemaker
Ja een se is zo'n beetje 700 kilo lichter as een premium, en hebben een 60 liter tandwielpomp ipv een 80 liter load sensing pomp. en nog meer dingen maarja 25000 gulden moet ook ergens in zitten 😛

donders strak trekkertje zo ralph, echt heel netjes
me
Ja kleine dingen zoals de achterspatborden lampen in cabine rand 8 versnellingen minder lampen voor en het interieur enzv is dan ook heeeel anders .. maar door dat geld awt t minder is ist vaak mooi geschikt boeren trekkertje .. want nieuw staat hier ook (helaas) Nooit een premium.
ralphhonda
Neej joh zit allemaal spul op dat wij toch niet nodig hebben... & kvind evengoed een woest ding hoor, voor ons als koe-boertje! 😄 al1 me voorvelgen diej bladeren, echt zonde, mjaa deze zomer maar ff stralen & spuiten denk 😛 doe k wel als k diej 2250 gaa opknappen
Fendt614LS
Netjes ralph 😉 Nu ik nog met me toplampjes en fronthef 😛
ralphhonda
Et zou eens tijd worden andy! 😛
staaf
Ja Andy, we wachte op jouw, Ralph heb ze al, ik al, alleen jij nog 😃
Fendt614LS
Ik weet het 😉 Trekkertrek Beemster zitten ze der zeker op 😉 Beloofd
pascalagt
Ook wel leuk die windewijzer op je dak 😛
staaf
Hou ik je an 😃
Fendt614LS
Is goed XD

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
32
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES