Ford 7740, foto van Romke

Ford 7740

Romke
Deze hebben we ff te leen 😉
waarom?? kijk maar bij mijn filmpje van de mengwagen want ik moet weg 😉

Reacties

casecs110
Hehe duidelijk waarom 😉
me
Ja ik snapt lmb ook wel 😃 .. die denken dan hebben we dure reparatie .. maar voordat we eraan beginnen eerst is lekker weer die mooie demo-wagen erin wrijven hoe mooi dat gaat 😃 .. Miss koopt die die dan wel 😉 !
Romke
Whaha 😛 van mij mogen ze hem kopen 😉 is alleen wel wat lastig bij deze, want dit is een voorlosser en dat is niet echt handig in de jongveestal, want dan moeten we de kuil met de schep of verrijker naar achter schuiven 😛 maar voor de rest echt een super wagen hoor, is trouwens niet dezelfde als die die we de vorige keer hadden hoor 😛 deze is 18 kuub en die andere was 22 😉 en die andere had wel achter leegen
me
Dan maar een 22 kuber 😃 !
Romke
Jaa indd 😛 maar deze bediening vind ik weer mooier 😃
me
Mooie wagens hoor .. van lengerich heeft ook bar mooie wagens vidnt ik .. trioliet uiteraard ook maar die zijn zoiezo overdreven duur.
Romke
Ooh daar heb ik verder niet echt veel verstand van van die prijzen enzo 😛
k heb alleen ervaring met redrock en siloking mengwagens, maar dan gaa ik toch echt voor siloking, is echt stukken beter dan redrock vind ik, nu is die redrock mengwagen trouwens al wel redelijk oud hoor 😉 mischien dan de nieuweren een stuk beter zijn hoor
me
Ja wou net zeggen .. de verticale wagens zijn ook nog geen 30 jaar op de makrt .. De ervaringen ermee beginnen nu pas echt te komen. Zoiezo stukken beter en degelijekr en mooier homogener gemengd resultaat. Dat is onderhand wel bewezen .. en verschillende type wagens hebben zich onderhand ook al bewezen. Maar voer je per dag 5 wagens aan de koeien ??
Romke
Jaa indd daar heb je helemaal gelijk in 😉
uuuh nee niet 5 wagens voor de koeien hoor 😉 2 voor de koeien 2 voor de pinken en droogen en 1 voor de jongveestal 😉
me
Dan zijn het iedere keer wat porsies neem ik aan ? .. van verschillende soorten samenstellingen ? .. Wel veel werk dan het voeren !
Romke
Neej maar de koeien moeten 4500 kilo voer hebben en dat kan niet in 1 keer in de mengwagen van ons, en t is ook beter om ze 2 keer per dag te voeren.
en de pinken en jongveestal voeren we 1 keer in de 3 of 4 dagen
me
Ja okeej .. Dan snap ik het wel 😄 !
devriesfokke
Van broekens gorredijk
Romke
Jaa 😉 broekens stiens had op dat moment geen mengwagen staan dus toen hebben ze deze maar uit gorredijk gehaald 😉 en die gebruiken we nu nog steeds, en inmiddels zijn we toch wat minder tevreden over deze wagen geworden

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES