Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145, foto van jantje

Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145

jantje
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145, bezig met poseren

Reacties

jantje
Met op de achtergrond de neue agrotron 150.
Echte deutz powers
jordyttv1145
Zijn dit de nieuwe banden onder de ttv?
jantje
Ja dat zijn de nieuwe banden, teminste nieuw, ze zitten er sinds april onder als ik het goed heb.
jordyttv1145
Staat stoer, maar heb je de nummerplaat maar afgeplakt?
jantje
Ja het toont gelijk een stuk groter, nee die heeft de vaste chauffeur eraf gehaald en in z'n kraan gehangen tot hij weer zelf met deze trekker gaat rijden. deze trekker heeft vanaf februari tot vorige week voor de sleepslang pomp gestaan en toen zat er een ander op. dus vandaar.
Malf
Is dit 710 achteraan? Passen deze banden zonder cabine te verhogen?
jantje
Ja er zit 710 achter, daarvoor moet de cabine wel voor worden opgehoogd.
Malf
Staat wel mooi zo! Cabine is dan toch niet zo veel verhoogd, als je vergelijkt met deze tractorfan.nl/picture/87468/ .
Bij deze hier zitten de gardeboes veel voller en komt de band nog net iets buiten het spatbord: prachtig!!
RobDeutz104
Bij die andere ttv moest de cabine ook wel hoger omdat daar de spoorbreedte ook nog smaller is, en de cabinesteunen achter moesten verandert worden, maar je kan nu wel tussen de bak en de cabine doorkruipen
jantje
Bij ons is die eigenlijk te weinig opgehoogd, gisteren heeft deze trekker voor het eerst met deze tank gereden. daarvoor heeft hij alleen maar voor de sleepslang pomp gestaan en toen was er niks aan de hand, gisteren liep 1 kant een beetje aan.
Malf
Vinden jullie dit dan geen zonde om ten eerste die kosten te doen om de cabine te verhogen en dan nog eens die dure banden te verrijden met transportwerken... Is 650 dan zo'n groot verschil voor het werk dat jullie daarmee doen?!
jantje
Die banden zijn juist goed voor transportwerk, dan ben je teminste de baas over een zware kipper of een grote mest tank, met 650 zit je heel de dag te dwijlen met 35 ton bentoniet achter je kont, met 710 heb je nergens last van. onder deze trekker zijn deze banden gegaan zodat hij meer bodemvrijheid heeft met persen. met als gevolgd, minder dotten. hij had ook gewoon 42/650 kunnen nemen maar dan heb je weer te smalle banden voor op het veen land. dus hebben ze er maar 710/38 onder gedaan omdat we daar al hele goede ervaring mee hebben.
grondverzetter
Eem ant sleepslangen ? 😛
jantje
Nee, mest aanvoeren bij de bemester tank,
grondverzetter
Ohwn 😛 dus hele tijden wachten
jantje
Oow nee hoor, het werd uitgereden door een 8 m3 tank dus die is zo leeg, vaak rij ik ff mee of rij ik zelf ff een rondje.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES