John Deere Meerdere, foto van hobbyboer

John Deere Meerdere

hobbyboer
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.
hier nog met de vorige opraapwagen.

Reacties

willemhitachi
Jaja ziet er netsjes uit bij jullie ! Dat is geen Gamma !!!!!
me
Zo moet dat .. Nette loods met hele nette spullen .. wou dat wij zo nette loods met zulke nette spullen hadden .. begint laatste jaren wat de beter de juiste kant op te gaan, bij ons dan 😄 ! Dit is gewoon af 😃 !
MFdriver
Waarom onder de 6200 zulke mooie banden.. en onder de 6220 niet meer?
hobbyboer
@ MFdriver, blijft moeilijk dat banden kiezen.
de 6200 is de gras trekker en de 6220 komt alleen met mooi weer op het gras en soms is iets smaller beter o.a. voor ploegen, als je door de mais rijdt, met dubbellucht( anders wordt i wel erg breed) en met voeren rij je ook niet steeds over het voer te hobbelen.
Maar voor het zicht moeten er eigenlijk bredere onder, vindt ik ook, maar ja soms maak je ook wel eens een keuze met je verstand. Tis niet anders. maar ik heb nu voor het kuilaanrijden lekker voor en achter dubbellucht dit jaar. hahahahaha, ik blijf toch een grote kleuter he! ( en die kleine dubbelluchtwielen lagen toch nog achter in de schuur, heb ze alleen even geel geschilderd en pasgemaakt aan de 6220 deze winter)
hobbyboer
Oja en die smalle zijn ook beter als je ze moeten betalen
hobbyboer
Moet
me
Dat is zeker zo .. Zoals wij hebben niet de uren voor 2 volledige trekkers waar je graag mee werkt .. want het hertje is nogal zwaar en niet echt brede banden .. en erg stug. Maar de inter weegt 3500 kg .. is miss een 6 pitter .. Maar heeft hele soepele banden achter ( michelin) .. En dat loopt als een trein over de zode zoals met kunstmeststrooien !
MFdriver
Tsjaa banden is een dure hobby dat is cker waar... ik kan er wel wat in vinden hoor dat je voor het bouwland enzo het niet erg vind een paar smallere.. 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES