Fendt 509 C, foto van FENDTfarmer

Fendt 509 C

FENDTfarmer
De 509 aan het kunstmeststrooien

Reacties

me
En bevalt die nog goed ?
-Mike-
Strak trekkertje 😃
FENDTfarmer
Jah ding bevalt perfect! bij begint nu mooi steeds harder te roken en te fluiten 😃
FENDTfarmer
En deze week maar is ff gaan cultiveren met deze
eddie
Moet ook 😉
FENDTfarmer
Dat vind ik ook 😃
me
Heb onze ook weer aardig los de trekker .. stuk feller weer na uurtje of 17 injecteren.
FENDTfarmer
Hahah. dan was hetook wel nodig thom 😃
me
Ja was zeker nodig .. maar kan het zeker wel merken .. van de zomer wel weer met meer werk dan komt die helemaal los .. want na 11/2 dag werken ist nog niet helemaal naar me zin .. Kan beter 😄 !
FENDTfarmer
Haha. gwoon goed laten smoren dat kreng 😛
me
Ging best met 10 kub en 6 meter 😄 . .Gister effe mooi schoongemaakt de trekker .. Want uren maken is alles met injecteren .. Dus hij was goed vies .. en toen effe de nieuwe kipper gehaald.
FENDTfarmer
Oh kijkan. ik ga mischien vant zomer wel wat meer werk done met de 509 voor de loonwerker enzo(hoop ene beetje dumperwerk)
me
Ja idd .. doen wij ook wels .. zoals laatst waterrijden me ons tankiej voor grondverzetbedrijfje .. dan keertje kipperen met ons karretje hoop ik .. werden vaak gebeld om keer te kunne schudden/wiersen of keer bij te springen om vor silagewagen met grasrijden te zetten ..
1046
Met pa op de bok

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
1
BATTLES