Deutz-Fahr DX 4.51, foto van nico_deutz

Deutz-Fahr DX 4.51

nico_deutz
Foto van een Deutz-Fahr DX 4.51, bezig met bemesten.

Reacties

lukas
Wanneer is deze foto gemaakt want dit mag niet meer!! wel een mooie trekker
nico_deutz
Deze foto is vandaag gemaakt en dit mag zeker en vast wel(België)!
deutzisthebest
Er mag zoveel niet. gewoon doen
fendtjuh
Ja, en een boete krijgen van 1500e..... 😞
kutzooi, stelletje zeikers, we woudenn op maisland sleepslangbemesten en dan meteen onderwerken, mag niet, 3 loonwerkers in de buurt bekeurd daarvoor..

nu komt der geen mest op, tank is veel te zwaar voor die grond 😞
me
Mag wel gewoon sleepslangend injecteren over het land alst goed is .. Dan maar eerst voor ploegen dat die het nog netjes doet ook. Want Laten afvoeren kost anders nog veel meer .. tevens zijn er ook al loonwerker die met hun haspels een cultivator aan de trekker met een sleepslang ertussen ehbben.
fendtjuh
Nee, heel officieel mag het niet, het ging btw om bemesten nadat de mais erin zat. Dan met de sleepslang derover, maar omdat het dan niet precies genoeg geinjecteerd wordt en het niet tussen gras ligt mag het niet :S slaat nergens op, maarja, we durven het nie tmeer aan omdat er al 3 zijn met een boeten en hier een hélé fanatieke zit, iedereen kent hem wel in de buurt, is uit op boeren en loonwerkers 😞

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES
LOCATIE