KL Truck Voerwagen, foto van fransfokke

KL Truck Voerwagen

fransfokke
Foto van een bakfiets, bezig met voeren.Voertruck kniksturing met een 12 pk kohler motor. gebruiken we om jongvee mee te voeren want de mengwagen past niet in de stal.

Reacties

me
Waar koop je die dingen .. is daar ook een site ofzo van zijn best bereid naar denemarken te rijden voor zo ding namelijk !
fransfokke
Staan hier en daar wel bij machanisatie bedrijven te koop hoe groot zoek je?
dit is een 1800 liter maar je hebt ze ook van 1300 liter
me
Ja 1800 liter vindt ik een mooi formaat .. is dit een zelfladend ding of moet je met een shovel laden .. wat kosten die dingen nieuw/2e hands verdelen ze langer kuil en mais ? En heb je een site ofzo dat ik die dingen bij lmbs of het liefste van de leverancier zelf kan zien?
fransfokke
Een site zou ik zo niet weten ze worden niet veel meer gebruikt. deze is van 1983.
Gebruikt kosten ze gauw 2000 euro.je moet m laden met de shovel oid.Ik gooi kuil en mais over elkaar zit een bodemketting onderin en een schuin omhoog.
me
Gauwe oude .. dan zoek ik een jong gebruikte ofzo 😄 .. vindt t wel wat aparts of moet fotos enzv hebben om is offerte te laten maken wat het kost om zo ding te maken 😄 !
fransfokke
Als je deens een beetje redelijk is kun je gaan kijken op www.maskinbladet .dk
me
Mijn deens redelijk helemaal niet helaas 😄 maar ik wil er graag meer over te wetne komen omdat dit een oplossing voor ons voersysteem zal kunnen zijn. 😄 .. dankje iig !
fransfokke
Heb net ff gekeken maar voor vanaf 2600 heb je een die is nagekeken. hoeveel koein moet je ermee voeren? op www.bhsribe.dk staan n paar
me
Totaal zo'n 50/60 straks .. meerdere keren per dag om te verdelen omdat de koeien het anders teveel onderkwijlen en te onsmakelijk wordt. . en hebben een minishovel om te laden. !
MaartenMandemaker
Waarom ga je niet voeren met de minishovel thom?
fransfokke
Als je vaker per dag wil voeren kan dat met zon truck heel goed.je hebt ze ook wel met een hydraulisch dwarsbandje
me
Kan ook .. maar zo ding is veel voordeliger voeren en op de minishovel met kuil is vaak met vijzel op die van ap na die nog onbewezen is .. dit is meer een compacte blokkenwagen en moet de mogelijkhedne die we hebben wel goed naast elkaar leggen daarom dat ik er zo interesse bij heb en niet de moeite om keer naar dk voor te rijden als het ech wat is .. tis jammer dat ze oud zijn en veel gebruikt zijn ipv zgan.
fransfokke
Ik wil wel s wat rondvragen hier en daar of er een is die voor zgan door kan
me
Oow doe er niet teveel moeite voor want dat zou ook zonde zijn maar als je wat weet of een link neer wil zetten van eentje heel graag ! .. tevens is zo ding ook wel door een constructiebedrijf te laten maken want heel ingewikkeld zijn ze niet .. het is weer een idee om een offerte over te laten doen 😄!
Tjah jammer dat ze niet bekend in nl vink wal een intressant machientje
dickt
Verplaatsen naar:
Zelfrijder
KL Truck (Nieuw merk)
Voerwagen (Nieuw type)
Voeren
maschinstrasse.de/ads/…
dickt
Ik, dickt en Deere Hunter hebben dit object verplaatst van Zelfrijders Onbekend Onbekend (Voeren) naar Zelfrijders KL Truck Voerwagen (Voeren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
0
WEERGAVES
26
BATTLES