Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145, foto van jantje

Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145

jantje
Foto van een Deutz-Fahr Meerdere, bezig met poseren.
de ttv1145 net terug van het slangen. de trekker staat sinds donderdag op pirelli/trelleborg 600/710 banden 😄

Reacties

FordLandini
Mooi man
RobDeutz104
Saat er ook al trelleborg op deze banden jan?
RobDeutz104
En zit er iets van een reflector op de vooras ofzo?
jantje
Op de achterbanden staat al wel trelleborg, op de voorbanden staat nog geen trelleborg. op de vooras zit een stikker, die stikker zat ook op het voorraam van onze 150 bij de digo show. dat is een stikker van het "trekkertrek" team van m'n werk. heineken ster met daarin het deutz logo.
RobDeutz104
Ok, ze hebben nog niet op alle pirelli banden de nieuwe merknaam
jantje
Ik denk dat ze al wel begonnen zijn met de nieuwe naam erop te zetten, maar dan moeten ze natuurlijk wel de oude vooraad op maken.
RobDeutz104
Ze moeten eerst voor alle maten nieuwe mallen maken, en dat gaat niet zo snel
jantje
Oow dat zou natuurlijk ook kunnen. als ze over een paar maanden maar wel op de voorbanden ook trelleborg hebben staan want die van mij zijn achter al aardig glad. en ik ga natuurlijk niet met 2 verschillende merken rijden 😉
RobDeutz104
Haha
international533
Ik, jantje en FordLandini hebben dit object verplaatst van Tractors Deutz-Fahr Meerdere (Poseren) naar Tractors Deutz-Fahr Agrotron TTV 1145 (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES