Fendt 816, foto van jdenmfenfendtfanaat

Fendt 816

Foto van een Fendt 816 met quadra vat

Reacties

fendt412
Boer? en hoeveel koeien of heeft der een loonbedrijf erbij?
Wimpel
Denk niet dat het een boer is, of doet er dan allesinds loonwerk bij, er staat nog een Cobra vatje neffest met bouwlandinjector (denk ik) dus is niet voor een boer besteed.
Wimpel
Wel een woeste trekker 😄!!
Siebenga
Kleine bandjes onder die tank zeg
Siebenga
Is wel een boer als ik ze andere foto's zie
Die heeft wel veel materiaal
Is wel nen boer een van de grootste van vlaams brabant 200 melkkoeie ij laar nu ne niewe stal zette en ne niewe melksta carousel 32
Siebenga
Ow dat valt best mee dan.. zoveel materiaal voor zo'n swikje koeien...
ford8630power
Grootste boer van vlaams brabant? middelgrote boer heet dat hier 😃
Siebenga
200 koeien maak je geen indruk meer mee tegenwoordig
Stierken
Een heel groot gedeelte van de melkveehouders komt echt niet boven de 150 uit. Maar inderdaad, 200 is tegenwoordig niet heel groot meer. In Nederland zijn bedrijven die echt heel groot zijn. Maar dan weer niet zo groot als in de VS ofzo. Daar hebben ze melkstallen, daar wordt je echt bang van! Heeft volgens mij ook in de Boerderij gestaan.
Ma in belgie bij ons is da al veel 200
Ja in amerika ebbe ze der 5000 ofzo
sammeke
Zijn da de machines van de potter ?
Jep da ga kik nu stage doen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES