Deutz-Fahr DX 4.61, foto van Jarno1h

Deutz-Fahr DX 4.61

Jarno1h
Foto van een Deutz-Fahr DX 4.61, bezig met poseren.
Onze 4.61 met joskin 😃

Reacties

deutzisthebest
Wijs plaatje en mooie tank trouwens. je ziet ze niet vaak zo groot en dan maar 1 as.
ford8630power
Pffff, dit is nog maar een kuub of 7/8, je hebt ze ook van 15 kuub enkelas
Siebenga
15 kuub enkelasser? 😃
nico_deutz
Dit is een 7 kuubse tank
Jarno1h
Ja klopt 7 kuubse 😄
ford8630power
Die veenhuis multiwheel zijn erg groot
ford8630power
Joskin heeft enkelassers van 13500 liter, dat is volgens mij het grootst
FENDTfarmer
Jah.. maar of je daar blij mee moet zijn
ford8630power
Multiwheel werkt wel mooi he, kun je de buitenste banden ook naar buiten schuiven, zodat ze buiten de trekkerbanden lopen. kan wel mooi werken
Jarno1h
Ja voor de bodem druk wil dat mooi.
me
Met schuifass hadden ze op proef toenertijd bij de loonwerker .. ook hier keertje gedraaid maar ook dat het stuk hoger gewicht .. vondt de slootsmid multhiwheel zelf ook netter over het land gaan zoner schuifass .. maarja ook die is weg voor een 3 wieler .. kijken hoe dat gaat !
me
Trouwens wel groffe combie zo .. hoeveel kub doe je rondtom huis int uur ? !
Jarno1h
Licht er aan enekeer wat meer dan de andere maar wij doen mooi rustig an als het niet snel hoefd hoef je dat ook niet doen he:P
Jarno1h
Is er iemand bekent met zon trekker maar dan met powershift?
me
Deze heeft toch al powermatic ofzo ? .. 1 traps powershift .. 6 cilinders iig wel !!
Jarno1h
In deze niet jammer genoeg 😞 ja ze hebben het wel en electronise hef en erco enzo maar dat heeft deze niet.
me
Okeej .. dus geen enkele powershift ? .. 1 keer is al makkelijk opt erf ofzo .. of int land om iets meer gang te krijgen maar vindt zelf 3/4 powershifttrappen wat mooier gaan eigenlijk !
Jarno1h
Ja klopt maar 1 is beter dan niks, met het maaien is het wel makkelijk op de wenakker wat zechter en lange stuk harder 😄
me
Ja okeej maarja nu heb je er geen .. en je moet er denk ik een hele andere bak opzetten als je er 1tje zal willen ... dan kan je beter een 2e hands met 1tje zoeken of nog beter agrotron ofzo ( waarschijnlijk deutz-fanaat ?) met 4 traps kieke
me
Maar je kan gewoon allerbeste deze helemaal oprijden 😃 !
Jarno1h
We houden deze gewoon kan er wel op zetten maar dan moet de cabine er af word een beetje duur maar zo ist ook goed 😄
me
Daarom .. gewoon bij volgende aanschaf rekening mee houden 😉 .. ik vindt t wel een bar mooie tank met de perfecte banden ( beter dan trellerborg ofzo ) en ook een mooi formaat voor deze trekker zo ! zelf liever kubje of 1 1/2 groter gehad maar dan moeten het zeker wielkasten worden ?
Jarno1h
Ja kan wel groter maar dit trekt net zo licht als onze oude tank van 5.8 kut dus trekt licht genoeg kijk maar is bij vilmpjes van onze oude tank.
remcod
Cabine heb je er in 5 minuten af al paar keer gedaan, en zo powermatic op laten bouwen kost heel wat
me
Oowja .. maarja 7 kub met deze banden is veel mooier .. maar zo een kan ook wel 8.5 kub hebben met transport wel vervelend duurt t effe voordatj e op gang bent maarja .. verder echt super combie zo .. je het nu nog mooi wat oververmogen 😉 !
Jarno1h
Ja 8.5 kan hij ook wel doen maar zo ist mooi. een andere trekker heoven wij eerst niet hebben we hebben pas de 4.70 en deze komen we mooi ppos mee vooruit. deze trekker ga ik als ik vakantie heb even mooi spuiten word super mooi:) ja remco lijkt mij aardig duur zon powermatic hebben julie dat ook zitten op 1 van de deutzen? 😄
me
Hmm okeej wij hebebn 4.31 gehad .. ging weg omdat koppeling eruitlag .. de banden op waren en planning een frontlader was .. maar daar was die niet echt geschikt voor .. verder deed die het altijd best .. heb ik het leren rijden zeg maar van 😃 !
remcod
Op al onze Agrostars zit powermatic, 2 met dak luik, 4 met EHR, allemaal fronthef en luchtrem en nog wat opties
Jarno1h
Owja 😄
Jarno1h
Owja zijn beste trekkers 😄 ik had liever een 4.71 had dan de 4.70 maar dit is ook mooi 😄 waar komt die powermatic dan te zitten 2 knopjes op de pook of zo?
me
1 knopje .. als je drukt gaat die als die in t schilpadje staat naar haasje .. en als die in haasje staat naar schildpadje
remcod
Een knopje op de versnellings pook
me
Trekekrtjes roken en brullen wel 😄 !
remcod
Is wel handig vooral met ploegen ofzo als je ff taai stukkie krijgt ff in ze schilpadje en gaan 😎
remcod
Vooral de 6.61 brult bij ons vresselijk mooi haha
me
Okeej ... rijdt wel is op 6.21 maar die zit ook wels in verhuur enzo dus het hoop te leide gehad .. maar dan met 16 ton op de dumper komt er wel een mooie rookpluim bovenuit .. vindt m alleen niet zo heel fel .. wel taai !
Jarno1h
Ja ze willen sosm ook wel mooi roken enzo 😎
remcod
Hoeveel uur heb die 6.21, onze 6.21 is ook niet egt fel
me
5500 ofzo .. maarja staat laatste tijd vaker voor een oprijwagentje ofzo .. is grondverzetbedijf ( mnet klein spul ) en constructie bedrijf .. en meeste gaat verhuur in. Natuurlijk aantal machines niet!
remcod
Onze op 3500 of zo maar de teller slaat telkens op hol
me
Ik heb geen idee daar let ik op die trekker niet eens op .. hij rijdt en meer hoef ik er niet mee te doen .. ( eerlijk gezegd niet echt mijn soort trekker ook ) .. maar loopt geloof ik wel altijd ..
fendtjuh
Moooie combie zo ja!
DeertjePower
Schier tankje

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
43
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES