Landini 6550, foto van MaartenMandemaker

Landini 6550

MaartenMandemaker
Hehe woeste combi 😛

Reacties

eddie
Mooie foto 😉
MaartenMandemaker
Dank je
LandiniBoer
Mooie foto jaa en mooie combi 😃 Nou istie wel licht in de neus denk ? 😛
casecs110
Die zal dr wel plat voor gaan of niet ? 😛
MaartenMandemaker
Ja je kon de neus met 1 hand optillen 😄 hef kwam ook niet helemaal bovenin, en dat terwijl er extra hefcilinders onder liggen.
MFdriver
Is dat ding zoo zwaar dan?
ik heb de rol vanmiddag ook achter de 13tands gemaakt en de 360 was ook best wel licht in de neus 😛
MaartenMandemaker
Ja ding is knap zwaar, trekker kan 3700 kilo tillen, maar hij kwam niet bovenin
me
Je bent wat van plan 😃 ! .. Zeker nu het zo nat is geweest vertrouw je je landini wel 😉 !
MaartenMandemaker
Ach ja beetje spanning is ook niet verkeer 😄 denk dat als er wat grond aan blijft hangen dat ie dan niet meer omhoog komt 😛
me
Hmm dan wordt t wel heel spannend 😛 .. tis jammer dat die smaragd dingen zo verekte duur zijn want hebben wel mooier resultaat als een vaste-tand ..
MaartenMandemaker
Ach ja zo'n ding gaat ook heel lang mee dus. werkt ideaal, egaliseert ook heel mooi, en mengt de gewasresten mooi door de bouwvoor, zonder dat ie verstopt, dat is bij een vastetand nog wel eens een probleem.
me
Ja klopt helemaal .. we hebben wel wat grotere rol geloof ik .. en denk dat ik er nog keer extra verkruimelrolletje op maak voor het zaaiklaarmaken .. maar eerst nog effe andere dingen om te inversteren op mijn lijstje 😃 . .zo smaragd kan ik denk nog wel bij de loonwerker huren 😉 !
me
Wat groter dan standaard op de vastetand bedoel ik dan .. groter dan deze niet 😛 !1!
MaartenMandemaker
Haha, nee dit is een 80 cm rol. maakt hem wel zwaar maarja. kun je je 6400 wel goed wakker maken met zo'n ding, heel goed haha
me
Dat is een goeie zaak .. dan maar volgas in zijn b-4 slurpend aan de diesel en in natte plekken lekker ver laten zakken .. kan voor keertje ook geen kwaad 😄 !
MaartenMandemaker
Nee zeker niet, zijn gemaakt om te werken, en een luie trekker is ook niet wat. zo af en toe ff goed aan de bak zetten, knappen ze van op. kan ik aan deze trekker ook goed merken, met spuiten en harken hoeft ie niks te doen, is wel te merken.
me
Ja hier hoeft die ook nooit wat te doen .. vastetand of je nou volgas gaat of met 1500 toeren maakt ook niet veel uit ..! keer met graanrijden ofzo keertje .. of keertje grondrijden met en gehuurde dumper .. maarja zal met de komst van nieuwe kar ook niet zo snel meer zijn 😄 !
MaartenMandemaker
Hehe, nouja hier kunnen de trekkers nog wel wat doen. zijn ze ook voor. maarja de landini is hier te licht voor het 'zware' werk. ook kuilhappen gaat niet lukken denk ik, das wel jammer maarja.
me
Zonde om in te ruilen dan he .. eigenlijk zou een 6140 waar je zo gek van ben net wat mooier passen kan je ook nog happen en doen .. maarja boeie dan maar effe met andere trekker happen 😄 !
Moet nog is effe uitzoeken of ik dat ding kan ophalen want het echt wel topresultaat .. of ding ophalen met een trekker erbij .. ook best scheeld ook 18 euro per uur !
MaartenMandemaker
We hebben toen we de 6140 inruilden voor de 6255 er nog wel over gehad om de 6140 te houden en deze in te ruilen, maarja dat scheelde nogal in de prijs haha, en op zich is er met deze trekker niks mis, maarja 6140 is veel zwaarder gebouwd, kan ook voor de maaier enzo. maarja kan niet alles hebben.
me
Ja en zal over het algemeen wel wat prettiger rijden en doen .. ! Dan kan je nog lekker happen en keer inzeten als het niet anders kan .. maar je hebt toch 2 prachtige trekkers die je niet constant beide nodig hebt toch ? ..
MaartenMandemaker
Ja 6140 rijd zeker relaxter, veel minder lawaai powershift meer versnellingen enz. hebben ze idd niet bijde constant nodig maar in voorjaar en met inkuilen enzo is het wel eens lastig. omkoppelen is niet m'n hobby 😃 maar idd niks te klagen en gaan lekker zo door haha
me
Hahaha okeej 😃 .. Tsja ik ben ook hoop aant omkoppelen met kuilen 😉 .. schudder eraf wagens halen enzv wierser voor de kantjes dan weer de schudder en blijf maar kutten .. maarja als de uren nog keer gehalveerd wordt schiet t helemaal niet meer op 😃 !
MaartenMandemaker
Whaha, nouja je blijft in beweging he 😄 maarja door wat te plannen kun je al een eind komen. komend jaar dubbellucht om de landini, mooi voor de frees op cultivator.
me
Juist .. en ik kan altijd zelf kiezen 😛 .. oordoppen met inter schudden ? .. loeizware boventrekhaak met pinnen erin knallen om de wagen te halen .. of gewoon effe van de jd halen 😉 !
me
Okeej je wil de landini dus wel wat meer aant werk zetten 😄 ? .. mooi maatje vindt ik altijd voor je wierser ( keer de schudder ) en de spuit enzv .. keer mixen enzo zo trekker moet je erbij hebben 😃 !
MaartenMandemaker
Hehe ja ik zit ook liever in een cabine met radio dan buiten in de brandende zon hoor
me
Juist .. Zeker nu ik nieuwe speakertjes heb me i-pod aansluiting .. ! Aircotje op de luchtgeveerdestoel rechterraampje open naar het gebrom luisteren 😉 !
MaartenMandemaker
Ja land zaaiklaar maken kan ie zat doen. ideaal als de andere trekkers voor de zaaicombie en ploeg staan
MaartenMandemaker
I pod heb ik niet, doe het nog met cd's 😄 maarja beetje comfort is niet verkeerd als je van smorgens 7 tot savonds 11 in het hok zit
me
Jup .. prima dan toch komt die ook weer onder het stof vandaan .. moet wel trekker hebben om er werk voor te hebben anders hoeft die er van mij eigenlijk ook niet te staan ..
me
Juist .. maar ik wel 30 gyg .. radio cd / mp3 cd's van pioneer .. 2x 170 watt 3 wegspeakers ( veel betere kwaltiteit dan die gewone 1 weg ) dus nu kan ik er weer mee door 😄!
MaartenMandemaker
Hehe ja k heb in de 6465 ook fijne JBL boxen, zijn wel dure jongens maar dan heb je ook wat. die standaard boxen hek opgeblazen met narcotic van liquido 😃
me
Hahahaha .. Tsja dat heb je wel eens he .. ik wil ook wel beetje kwaliteitsgeluid hebben moet er goed in kunnen zitten hoe weinig uren het ook zijn .. dat geouwehoer met alleen een radio met 2 opgeblazen 25 watt speakers en radio met van die draaiknoppen ofzo.
MaartenMandemaker
Ja precies die ouwe zooi heb je niks aan. in deze trekker zit ook wel een goede radio met 4 speakers, wel wat waard
me
Juist en zo hoort dat .. kijk op een ouwere voertrekker maakt me niet zoveel .. ! achja boeie de eene dit de andere dat 😛 .. ieder zijn ding maar moet de saaie klusjes toch goeie radio omt leuk te houden 😃 !
MaartenMandemaker
Ja precies zonder radio is het niks waard
me
En een beetje nette trekker werkt ook wel net zo lekker dan ist plaatje compleet .. maarje trekker is om te werken dus netjes kan niet altijd 😛 !
110-90pwrr
Nou de eerste 30 bunder weer zwart?? 😄 😄 haha mooie combi zo!
MaartenMandemaker
Hmm zulk duur spul moet je wel proberen zo netjes mogelijk te houden vind ik. tuurlijk worden ze smerig maarja doorsmeren enzo moet wel op tijd gebeuren.
me
Tuurlijk .. en het vee gaat uiteraard voor maar betekend niet dat je de rest van de dag koffie kan gaan drinken het zooitje op je erf laten ligeen en de boel achter kan laten wegrotten 😉 !
MaartenMandemaker
Haha jaja daling ging super, helemaal niet nat enzo 😛
MaartenMandemaker
Nee precies. keertje de bezem over het erf moet ook gebeuren idd. toch proberen het wat te laten lijken 😛
me
Trok m zo met deze banden in de hoogste versnelling met 1500 toeren tot t einde denk ? 😃 gangetje van 20 km/h 😃 ?
110-90pwrr
Nee joh? Of haje de fohn ook voorop de trekker hangen? 😉 😄
me
Juist .. en ik ben dan meestal zo precies dat de veegmachines minder gebruikt wordt dan de bladblazer want blaas ik zo mooi al die losse zooi vant erf 😃 !
MaartenMandemaker
Ja het heteluchtkanon volgas haha.

oh bladblazer hebben we niet, doen alles met de handbezem en de veegmachine
me
Hmm wij wel .. mooi de grootste van sthill voor op de rug .. kuilplaat en na het vaste mest of grondrijden of drijfmest ofzo met t veegmachintje op de shovel .. werkt ook monsters !
MaartenMandemaker
Ja gaat lekker snel. erf is me te groot om alles met de bladblazer bijlangs te gaan. met bezem op de shovel is kwestie van een uurtje en alles is weer schoon.
me
Hmm .. hiero effe gauw het losse spul dan ben ik zo klaar .. erf oppervlakt hier is ook best aan het formaat maar blaas zo al het losse weg .. vast is er meestal niet dus ja ..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
50
PUNTEN
0
WEERGAVES
12
BATTLES