Same Silver 100.6, foto van JD AutoQuad

Same Silver 100.6

JD AutoQuad
Foto van een Same Silver 100.6, bezig met poseren.
Trekker van de boer waar ik wel eens werk en dan ook wel eens gier. Er zit een 8,5 kuubs Jokin tank achter, met een 5,30 meter bemester er achter.

Reacties

Chiel
Wel lekker dikke banden onder de tank
JD AutoQuad
Ja ze zijn ongeveer een meter breed en 1,50 hoog.
Boswachter
Die Same's schakelen zo beroerd ??
nico_deutz
Die tank past mooi bij die trekker!
JD AutoQuad
Boswachter: ja ze schakelen wel vet beroerd ja maar als je hem er 1 keer in hebt dan rijd hij ook wel hoor en wat ook wel makkelijk is je hebt 3 keer powershift er op zitten.
nico_deutz: ja ik vind het ook wel een mooie combinatie en als de trekker 1 keer wat warm is dan kan hij het ook wel mooi doen met deze tank.
JD AutoQuad
Komt binne kort een andere trekker voor de tank een Fendt Vario 312 met TMS. De foto komen wel als de trekker op het bedrijf is aangekomen.
MichielFendt
Haha wytse jonge binnen kort eindelijk echte trekker op het erf dan loop je op school niet meer te zeuren over de same dat het zoon beroerd ding is
JD AutoQuad
Ja ik hoop het die hij beter is dan die same want anders is het een foute koop geweest. MAAR als je het echt wilt goed doen dan koop je een John Deere 😛
MichielFendt
Haha ja niets te klagen over john deere hoor hand geschakeld nooit een autopower dat is gewoon troep
JD AutoQuad
Ja dat is zo ik heb zelf ook liever een john deere met AutoQuad.
fendtjuh
Mooi combietje... bijna hetzelfde als lamborghini, maar schakelen gaat idd niet lkkr nee... 😛 wel chille powershift 😃
huub
Schakelen zit veel verschil in, strakke afstelling van de schakelstangen doet een hoop..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES
LOCATIE