Fendt 308, foto van Sem824

Fendt 308

Sem824
Vorige week dagie mest aant in kopeggen geweest

Reacties

Fendt614LS
Moooi trekkertje 😉 Rijden zeker Fijn!!
Sem824
Ja ja
Stierken
Doe dan wel je lampen uit als je de hef er voorop hebt staan..
Sem824
Dat maak ik zelf wel uit denk ?
Stierken
Allée, niet zo koppig! Laat de mensen denken dat boeren in ieder geval een beetje aan het milieu denken. Lampen aan kost namelijk energie, weet je wel.......
Sem824
Het is toch aleen voor de foto!!!!

als je op het land bezig bent hoef je toch geen lichten aan !
Fendt614LS
Alleen int donka 😉
me
Wat lampen uit beter voor het mileu ? .. wat is dat voor flauwekul .. ik geloof dat de dynamo gewoon doordraaid als de trekker aanstaat en de accu aanstaat .. en anders kost dat amper extra vermogen .. of eigenlijk gewoon geen !
fendtjuh
Idd, slaat tótaal nergens op vind ik...

Ik mag iig hopen dat je geen verlengkabel meeneemt vanuit je huis naar de trekker voor de lampen...

Trekker draait toch...
me
Miss zit die in de cabine wel aan een haspel te draaien .. met een kabel die naar zijn huis loopt om daar stroom te geven .. en uiteraard gelijk met het draaien een extra dynamo aandrijft 😃 !
Sem824
Whahaha
sander
Hoe meer stroom de accu verliest aan werklampen etc.. hoe zwaarder de dynamo begint te draaien.. dusz klopt wel degelijk, maar goed zal direct geen grof geld kosten..
Stierken
Het was ook niet zo bedoeld, maar ja er zijn altijd mensen die er wel echt over kunnen zeiken...vandaar.......

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
1
BATTLES