Fendt 308 C, foto van fendt820variotms

Fendt 308 C

fendt820variotms
De nieuwe trekker van de boer waar ik heb stagegelopen. ik had dat nog nooit eerder gezien. ik bedoel dat er geen glas in de cabine zit. (en dat hoort zo is er niet zelf uitgehaald)

Reacties

fendt-412
Wa een kale trekker, alle ramen der uit gehaald?
fendt820variotms
Ja het ziet er niet uit dat klopt. maar die boer vond dat makkelijk met instappen enzo.
sander
Hahaha apart ding jah
sander
En met schoonmaken.. zo met de stoomcleaner door de cabine cker..
Fendt916
Waar is dit dan ?
Claas-JD
Lkkr voeren met dit weer
me
Ja idd .. en waarschijnlijk koste het net zoveel als een simpelere met een cabine !
fendt820variotms
Ik weet niet hoe die hem schoonmaakt haha!! der zit nu in iniedergeval een cabine op eerst hadden ze een trekker zonder nou dan worde je egt nie vrolijk maar dat was wel een veel stoerdere trekker. dit is bij w. fikse an de zomerdijk in oosterwolde.
fendt-412
Moet wel droog staan denk ik met al die elektronica in de fendts van tegenwoordig 😛
egesink
Ja precies.. deze heeft ook elektronische hef.. als et dat maar kan hebben..
fendt-412
Maar veder wel handig, maar ook weer veel lawaai, ditsoort trekkers gebruik je toch meestal met schudden, maar dan zette ik de ramen wel open als dat zonodig los moet, nu is het ook altijd maar oppassen dat het niet gaat regenen.
fendt820variotms
Ja maar hij staat toch altijd in de loopstal en somers mmet schudden gebruiken we hem ook wel
caseforelife
Zal wel ff goedkoper zijn
maar al ehb je dan geen geld voor een luxe trekker koop dan een goedkoop merk inplaats van fendt dan krijg je tenminste alle onderdelen bij gelverd
fendt820variotms
Hahaha ja toe maar jo!! hij heeft ook een 410 vario he!! heeft hij ook nog maar een jaar.
eddie
Ja dit lijkt me echt verre van handig zonder glas, koop dan idd een ander merk en dan alles er op en der aan voor de zelfde prijs, ook schimmel in de bult 😄
Wiljan
Die oude 308 is veel mooier jammer dat ie door verkocht is
fendt820variotms
Ja hij vond het zelf ook jammer maar hij vond dat hij er an toe was ofzo. ik weet verder ook niet. dat was een stoer trekkertje.het gaat hem er niet om dat er glas in zit. zo kun je de deur er ook niet uitrijden!! en hij rijd een egt merk he!!
Mengeledriver
Vario's zijn er ook op voorbereid, dak mag eraf want alles is spatwaterdicht. (Lees: Niet met de hogedrukspuit eroverheen blazen!)
BRAMMETJE
Toch niet?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES