John Deere 5720, foto van pascalagt

John Deere 5720

pascalagt
Demo trekkertje, waarschijnlijk morgen 2 van kopen!

Reacties

ronaldclaas
Mooie sjonnie
fiatnhpower
2 kopen? heb je aan 1 niet genoeg mss?
pascalagt
Nee we ruilen 2 trekkers in dus kopen we er ook 2 terug
me
Toe maar 😃 !
pascalagt
Jaja thom nou wordt het echt kiezen, dit of de 6410!
SkarphofJDFan
Je bedoeld dat ze evenveel kosten??

6410 heeft bijna 2x zoveel pk dan disse
grondverzetter
Whaha veels te licht trekkertje..
fendt4ever
Hoeveel pk is de deze
me
Hoe die bedoelt .. hun hebben heleboel trekkers .. 6220's 6630's 6410 .. 6420 ? .. iets van 15 ofzo toch .. maar ik zou voor 6410 gaan .. de echte power toch wat comfortablere cabines en die van jouw nog met tls en powerquad+ .. helemaal af 😃 ~!
Ellie
Mooi handig trekkertje
pascalagt
Is 80 pk voor op de sportvelden en paardenevenementen! idd thom wordt toch de 6410 hoor ;)(109 pk)
me
Ja idd veelste licht trekkertje zegt die .. als die de werkzaamheden niet kent 😄 ..! maarja dit is nieuwe he heeft ook wel wat ! Maar dat is na paar maanden goed werken bij jullie ook wel af 😉 !
pascalagt
Ja dat is wel jammer maar met sportvelden zijn ze er altijd wel zuinig(er) op! maar als ik op deze ga wordt mn werk ook weer iets beperkter he das niet leuk
me
Neej idd .. 6401 kan net alles 😛 .. het lichtere en het zeer zware waarbij het rijden wel heeeeel leuk wordt 😃 !
me
Verder wle prachtig trekkertje dit .. helemaal top ! .. mooi voor het lichtere werk idd die jullie ook zat hebben lekker compact/wendbaar ..ook ideaal met waterrijden ! is die Van de vor-brandes en welke vertegenwoordiger heb je dan ? ..
pascalagt
Er kome gazonbanden onder, we hebben ook een nieuwe graszuig/verticuteermachine gekocht voor erachter. deze trekker kwam rechtstreeks bij nagel vandaan en was nog niet bij de vor geweest. welke vertegenwoordiger we hebben weet ik niet
truckerm
Jazkr bevalt prima;)
pascalagt
Oowkej das mooi want we hebben er 2 gekocht 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
1
WEERGAVES
8
BATTLES