John Deere 7710, foto van mcfjohan

John Deere 7710

mcfjohan
Foto van een John Deere 7710, bezig met dumperen. woeste foto van 7710 the rookmachine

Reacties

HOOIJMAN
Whah duftig gekietelt zeker haha
mcfjohan
Hehe volgens mien... woest roken en trekken
me
Ik ken ze 😃 .. zo trekker keer mee gehad als sleeptrekker! .. groffe 900's achter .. 7820 met 18 tonner vol .. Mooi klote 😃 .. poot op de rem en de 7710 maar laten sleuren 😃 .. die houdt tenminste niet op !
mcfjohan
Joa bes.. alleen niet zon fijne weg ligging als fendt he haha maa trekken doet dees wel meer als 7810 autopower wat ze hebben..
me
Autopower trekt zoiezo minder .. onze loonwerker het de schakels voor de wagens gezet met dit natte seizoen .. 7820 trekt ook niet zo als een 7010 stond het meeste vast .. terwijl 6820 met dezelfde wagen wel overal kwam.. zelfde geld bij 6020 en 6010 trekt 6010 ook beter ..
HOOIJMAN
Ja nou de 7710 van meiland trok ok veel harder als de 7810
me
Ja maar sommige zijn gescrhoeft .. sommige zijn los .. sommige niet en vario zit ook een groot verschil in .. is mooi met voorladerwerk en gang maken bij het persen ofzo .. maar op de weg trekt t ook minder snel op .. wel fijner rijden !
MaartenMandemaker
K heb ook op 2 7810's gereden maar daar zat ook nogal verschil in
mcfjohan
Hehe jaa jaa me nog fijner is een Fendt haha.. moar dit lup ook.. en joa maarten heb je indd nog wel eens
kemper
Op het werk hebben ze ook twee keer mx 170 maar de ene is ook sterker als de andere
me
1 echte dag fendt 515 gehad 😃 .. aant eidne koppeling deruit 😛 zo 308 ls ofzo 2wd zware schudder erachter .. altijd leuk .. lekker opt achterwiel 😃 !
me
Maar eerlijk is eerlijk het rijdt wel goed ... maar zelf aanschaffen zou er als het mij lag nooit inzitten .. 6020 vidnt ik jammer dat ze minder trekken . das echt zonde maarja !
Ellie
Mooie foto zo! 😄
kemper
Ja die 515's willen wel en fendt rijd fijn maar jammer van die krappe cabine's
mcfjohan
Ach onzin.. jd 6830 enzo is ook krap! this maa wat je gewend bent en me dat ligt aan de gasten die ermee rijden 515 woeste trekker`s...!
me
Ja klopt woeste trekkers .. en had gewoon net pech ze hadden hem ook 1 maandje terug gekocht 2e hands ( echt wel net ding ook ! toch hoop uur ) .. ze lopen mooi hard .. vindt de prijzen van zo'n 2e hands alleen nog steeds belachelijk terwijl een 6910 ofzo ook top rijdt 😄 .. en begin dan niet te zeiken over het verbruik want dat van een 515 is zeker niet veel minder miss nog wel meer ! 😃
mcfjohan
Joa joa grapjas mot ook brullen met da grey hoef iej tog niet te betalen...
JelmerFendt
Wan westerveld

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
0
WEERGAVES
1
BATTLES