John Deere 6510, foto van JD6510

John Deere 6510

JD6510
Foto van een John Deere 6510, bezig met poseren.

Reacties

me
Dat is wel een grof beest .. en grof netjes 😃 !!@
JD6510
Jaah seker!!
me
Meer fotos en wat voor werk doe je ermee grondwerk met dumper en meer niet ? hoeveel ton zit er trouwens achter ? .. ton of 16 vol hbe je wel combie waaraan die kan werken maar nog goed mee is te redden!
JD6510
We doen er grondwerk mee beetje met de dumper jaah maar hij staat ook weleens voor de dieplader hoeveel ton er8ter zit weet ik niet maar het is wel te lang zoo hahah
me
Ja okeej .. maarja 18 meter is ook k*t lengte .. wij rijden ook met 2 balenwagens op 25 meter .. of een oplegger met dollie eronder zit ik er al overheen .. !
JD6510
Mooi tog!!!
me
Deze is al over 18 meter : tractorfan.nl/picture/56868/
JD6510
Donders;p;p;p wat een ding johh maar wel een beetje aan de hoge kant
me
Mooi om balen te rijden dacht ik zo .. op transport .. op het land zie ik liever kleiner met dubbellucht of brede banden !
Mooie trekker dikke vangmuil voorop en gordijnen er in

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES