International 956, foto van JD-H4L

International 956

JD-H4L
Foto van een International 956, bezig met ploegen

aan het ploegen met de woeste 956 van Hooijman

Reacties

international533
Woest, mooi aant bouwen
casejxu
Cker woest
HOOIJMAN
Zekers kromme vore bouwe heh hahaha 😃 😃
HOOIJMAN
Lekkere vette klei
me
Gas onderin houden ..
HOOIJMAN
Zekr alleen de kopakker niet
me
Dan hobbel je jezelf helemaal de klere anders of niet ? !
me
Want hij het geen geveerde vooras of cabine 😃 ! .. zit er luchtgeveerde stoel op trouwens ? .. dat is wel relaxed namelijk zeker als je meer dan 500 analoge uren mee int jaar maakt 😉 !
FENDTfarmer
Aj minder maakt is het net zo relax hoor 😛
me
Ja zoiezo .. maar 500 analoge uur int jaar met zo trekekr vindt ik niet niets ( met wat overtoeren gaat zo teller wel weer hard maar toch 😃 ) dan zit je er best veel op .. dussss vandaar 😉 !
FENDTfarmer
Ik ga dr nie vanuit dat die inter gek veel overtoeren maakt.
me
Vast niet anders zou die miss met 10000 uur minder plezier aan hebben gehad
FENDTfarmer
Daarom 😛 ma een luchtstoel is sowiso een aanrader. heb ik nie op de jcb. maar die stoel wat er nu op zit is mie n klotenstoel of je zit met je kop tegen het dak of klapt onder op het frame
me
Hahaha .. op de deutz hadden we dat ook .. de jd gelukkig luchtgeveerd grammar .. erg fijne stoelen zijn dat .. ! inter het t uiteraard niet 😛 !
FENDTfarmer
Jah idd grammar stoelen zijn super. zit o pbijde fendten ook
me
Daarom .. alleen luchtpomp laatst kapot .. dan is een goedkope luchtgeveerde stoel bijna net zo duur .. dus me broer leek t wel wat .. maar ik heb me zin gekregen want de stoel die we erin ehbben piept nog niet eens ! .. en is veel completer
FENDTfarmer
Op de same zat eerst ok een goeie grammar. maar die was gewoon versleten. je zat daar ok met je kont in de nietjes zo ongeveer.en de pomp ging kapot en weet ik het wat allemaal. en toen hebben we maar een goedkope stoel erin gezet.
me
Ja maarja kijk is wat een nieuwe luchtgeveerde stoel kost .. begin je jezelf wel af te vragen oft de moeite waard is
FENDTfarmer
Ckrs te weten! ik wil met goed fatsoen op n trekker kunnen zitten. en niet alle kanten op stuiteren
me
Op een trekker met de waarde van 10 ruggen zet ik geen stoel van 1800 euro ..
FENDTfarmer
Neuj. maar die nieuwe luchtgeveerde stoel koste ok ma 500 euro ofzo
me
Nou okeej .. een goeie 800 euro .. maar als je het snel zegt lijkt t net niets .. vindt t wel de moeite waard als de trekker ook een beetje waarde in het bedrijf het 😉 !
FENDTfarmer
Jah daarom en daar komt bij je moet er wle elke dag op zitte. en als je door zon kut stoel over 40 jaar je rug naar de kloten hebt ipv over 50 jaar. dan wist ik het wel
me
Dat licth dus aan het aantal uren wat je maatk en wat voor werk die doet 😃 ! laatst zelfs op een 6410 premium gezeten met mechanisch geveerde stoel .. schijnen er dus gewoon standaard op geleverd te zijn !
FENDTfarmer
Jah.. dan noem je ok een trekker 😛 haha. ik weet niet of fendt het standaard heeft. tegenwoordig wel dacht ik zo. maar die oudere types geen idee
HOOIJMAN
Hier zit een grammer mechaniseerd geveerd lekker licht op de kilo's zetten en dan veert ie wel fijn niet zo ideaal als een luchtgeveerde maarja boeie kan nog wel 1000 andere dingen bedenken waar je rug eerder van naar de kloten gaat...
FENDTfarmer
Bepaalde werkmanieren ja en teveel tillen. maar een slechte stoel werkt er cker wel aan mee!
me
Ja dat is ook zo .. als die goed veert ist wel te overzien ... 946 ook nog een goeie stoel nu je daar ook de uren bij opknalt met de taarup en stronten 😉 ? .. wij hebben echt zo ouderweste stoel die niet veert zeg maar 😛 .. en eigenlijk tijdens rijden ook niet echt comfortable is maarja ..!
huub
Hürlimann zit ook een luchtgeveerd stoel in..wel ideaal..in de lamborghini zit zo'n hoerenstoel..als je langer als een uur op dat ding zit kun je er de rest van de dag van genieten..
me
Hadden we ook op de deutz .. bij een hobbel met je kop tegen t dak aan 😃 !
huub
Dat valt wel mee..staat op 50 kg afgesteld.. 😃
huub
En bij de lamborghini heb je een ruime cabine..
HOOIJMAN
Deze stoelen veren goed... mij goed zat ik zet hier niet extra weer een stoel in van 800 euro da hoort natuurlijk wel bij een nieuwe tractor.... en sommige piepen ook gelijk als ze een beetje last hebben ergens van...
FENDTfarmer
Neej maar dat komt ook omdat hij nog niet versleten is

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
34
PUNTEN
0
WEERGAVES
9
BATTLES