Deutz-Fahr DX 8.31, foto van RobDeutz104

Deutz-Fahr DX 8.31

RobDeutz104
Deutz fahr agrostar 8.31 aparte verschijning

Reacties

me
Ja idd... sorrie maar ik vindt hem echt lelijk niet omdat die slecht onderhouden is maar gwoon om hem te zien
RobDeutz104
Vind hem ook niet mooi maar wel indrukwekkende verschijning
MercedesBenz
@ me. Waarom is deze slecht onderhouden?? ik kan de motor zo niet horen lopen en de belangrijke smeerpunten niet zien, ik kan de koppeling niet "vloelen", ik kan het olie pijl niet controleren en ik kan zo niet in de brandstoftank kijken. dan komt er nog bij dat hij voor het oog niet per direct altijd buiten heeft gestaan!
HOOIJMAN
Ja pecies
me
Ja oke... maar hij oogt zo... zijkappen weg enzo... alles oppervlakkige roest... iemand die er een beetje zuinig op is zet hem binnen!
andy7383
Waar zie jij dan oppervlakkige roest?
RobDeutz104
Ja zie het ook niet, alleen op de wielnaaf van het wielen wisselen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
15
BATTLES