New Holland TS 125 A, foto van ADV2

New Holland TS 125 A

ADV2
De TS125A klaar voor het voorjaarswerk 2007.

Reacties

hobbyboer
Werkt dat een beetje? een smalle band als dubbelluchtwiel. en hoe doe je dat met de bandenspanning dat fietswiel kan toch veel minder inveren?
kanarie
Volgens mij bedoel je 2008, Dikke TSA!!!
ADV2
Gaat best goed, beide banden op lage druk. De brede banden zijn iets hoger dan de smalle, dus kunnen wat verder inveren.
hobbyboer
Oh zo , dan moet je denk ik nog wel een beetje opletten dat je niet met gewicht in de hef met de buitenste wielen over een bult rijdt of valt dat mee?
FENDTfarmer
Als die knap zegt ben je tever gegaan 😉
ADV2
Nouja, bij ´t aardappels poten rijden we ook met zo´n systeem van dubbellucht. Maar dan wel op 75 cm afstand van elkaar. Als je dan op oneffen terrein rijdt hoor je de die ringen wel kraken, maar dat blijkt normaal te zijn.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
5
BATTLES